Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ms93 wrangler nie wytrzyma roku? XD kup to pogadamy. Kupuje tylko levisy i z góry dziękuję za jakieś gowno spodnie za 120zl z poliestru i elastanu.
  • Odpowiedz
@KYK_: Regular Fit to "normalne spodnie" także nie wiem o co się srasz xD A jest ich mniej od Slim, skinny srititi fit bo się mniej od nich sprzedają xD Logiczne
  • Odpowiedz
@KYK_: zgadzam się z innymi, zobacz na sklepy które zajmują się głównie jeansami, Lee, Levis, Big Star itp.

to jest w takim Lee czy Levis najlepsze, mówisz model i one się nie zmieniają, wybierasz tylko kolor.

np. model Lee Daren czy Levis 506.
Jak już znajdziesz swój model to kolejną sztukę kupisz przez neta bo nie trzeba przymierzać, wiadomo że będą takie same.
  • Odpowiedz
@KYK_: idź na lokalny bazar. Tam będą dwa kroje na krzyż, które modne były 20 lat temu. Będziesz zadowolony. Pozdrawiam.

Btw. Ile masz lat? Ja mam 30 i zajebiście mi się podobają zmiany jakie zachodzą, chociażby właśnie w sklepach z ciuchami. Każdy może wybrać coś do swojej sylwetki/coś co mu się podoba. Kompletnie nie czaję takiego narzekania.
  • Odpowiedz
Moze naucz się robic zakupy, w domu spojrz na spodnie ktore nosisz, zobacz jaki masz tam obwód (W) długość (L), wejdz do sklepu, powiedz bardzo ladnie dzień dobry i poproś o wlasnie w takim rozmiarze, dla Ciebie regular bo nie chcesz miec nigdzie zwężene, znalezienie zajmuje 5min, teraz na koniec wybór koloru i "stylu", to tez jest proste, bardzo ładnie prosisz Pani o normalne spodnie, bez dziur, mozesz pokazać te w których
  • Odpowiedz
@KYK_ jeszcze 3 lata temu też miałem problem z kupnem spodni. Ba, z kupnem każdego ciucha (no może nie z bokserkami i skarpetkami :) ). Potem schudłem. Polecam.
  • Odpowiedz