Aktywne Wpisy

wykop +20
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz
MonazoPL +102
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz

Każdy nie dotrzymał do końca gwarancji, zawsze ten sam powód - r-------y wyświetlacz. Po ślubie, który był 4 miesiące temu - kupiłem Jej SGS7+, wczoraj wracam do domu po pracy, patrzę a ekran r-------y. Mówię, czy to nie dziwne, że wszystkie telefony rozwaliłaś, nie szanujesz wcale sprzętu - będziesz z takim wyświetlaczem chodziła do końca gwarancji a jak nic nie będziesz widzieć to dam Ci nokie 3310. A tylko zobaczę, że wydałaś na naprawę pieniądze to śpię na kanapie.
Zasada jak wychowałeś, tak masz sprawdza się u Was w 100% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przecież to jakiś bait, nie ma takiego telefonu jak SGS7+. Jeśli kupował, a żona go rozbiła to wiedział byś o tym.
@samuraj24: kupuj jej dalej drogie zabawki, beta-portfelu.
@samuraj24: Sobie powinieneś zrobić awanturę za bycie idiotą. Twój związek już raczej długo nie potrwa. Żona cię w ogóle nie szanuje bo najwyraźniej jesteś tylko beta providerem. W dodatku popełniłeś ten sam błąd 6 razy i dalej nic się nie nauczyłeś. Przecież powinieneś chociaż kupić jakąś obudowę na ten telefon jak z niej taka niezdara. A może nawet je
@InsaneMaiden: moja mądra wykopowa żona (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdyby moja kobieta tak zrobiła w sensie że notorycznie to bym się wściekł.
Ja telefon mam 2-3 lata, mimo rozwalonego wyświetlacza czy czegoś tam. Jak działa to działa.
@samuraj24: *śpisz
Masz, poprawiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)