Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow Możecie mi powiedzieć czy zrobiłem awanturę mojej żonie z właściwego powodu. Jesteśmy ze sobą 10 lat. Prawie 3 lata po ślubie, najpierw był cywilny. Ode mnie dostała 6 telefonów w okresie 4 - 6 lat.
Każdy nie dotrzymał do końca gwarancji, zawsze ten sam powód - #!$%@? wyświetlacz. Po ślubie, który był 4 miesiące temu - kupiłem Jej SGS7+, wczoraj wracam do domu po pracy, patrzę a ekran #!$%@?. Mówię, czy to nie dziwne, że wszystkie telefony rozwaliłaś, nie szanujesz wcale sprzętu - będziesz z takim wyświetlaczem chodziła do końca gwarancji a jak nic nie będziesz widzieć to dam Ci nokie 3310. A tylko zobaczę, że wydałaś na naprawę pieniądze to śpię na kanapie.
  • 191
@samuraj24 lol. nie wszyscy ludzie maja w genach zapisane uważnie na rzeczy. można sie tego uczyć, ale nie zawsze musi sie to udać. jeśli po 10 latach bycia razem nie czujesz tego aspektu funkcjonowania żony, to trochę mi jej szkoda
Możecie mi powiedzieć czy zrobiłem awanturę mojej żonie z właściwego powodu.

@samuraj24: Sobie powinieneś zrobić awanturę za bycie idiotą. Twój związek już raczej długo nie potrwa. Żona cię w ogóle nie szanuje bo najwyraźniej jesteś tylko beta providerem. W dodatku popełniłeś ten sam błąd 6 razy i dalej nic się nie nauczyłeś. Przecież powinieneś chociaż kupić jakąś obudowę na ten telefon jak z niej taka niezdara. A może nawet je specjalnie
@samuraj24: Kup jej coś pancernego, teraz mam Nomu S10, kosztował 650zł, ma gumową obudowę i gorilla glass3, nie utopi ani nie rozbije. Są też telefony z ładowaniem bezprzewodowym, to zatyczki nie porwie ani nei zgubi.
@samuraj24 każdy mój smartfon po dwóch latach wygląda jak nowy, a używam i na siłowni i do biegania i przy pracach domowych, ale np. moja siostra ma taki talent że psuje wszytko co elektroniczne, nowy iPhone (kupiła za własne) tydzień ekran zbity, sprzedaję iPhona dzień przed umówionym spotkaniem rozbiła wyświetlacz, laptop "no co sam mi spadł", itp itd niektórzy ludzie mają dwie lewe ręce
@samuraj24: Prosta rada, niech sama sobie kupi telefon. Jak będzie musiała z własnej kieszeni wyłożyć to może będzie bardziej szanować. Jeżeli jednak macie w 100% wspólne konto, z którego ona wydaje na swoje przyjemności to to odpada...
@samuraj24: To niezła szantażystka, sobie poukładała w głowie jak małpa, że wystarczy popsuć żeby dostać nowy.
Gdyby moja kobieta tak zrobiła w sensie że notorycznie to bym się wściekł.
Ja telefon mam 2-3 lata, mimo rozwalonego wyświetlacza czy czegoś tam. Jak działa to działa.