Wpis z mikrobloga

@bogdanski: @samuraj24: są takie arbuzy ze co bys elektronicznego nie dał to po czasie zostaje dziwnym czasie r-------e. U mnie szwagier i siostra. Od nowego sprzętu poprzez ten pozyczany ode mnie. ZAWSZE-QURVA-SAMO SIE ZEPSUŁO
  • Odpowiedz
  • 21
@samuraj24 to normalne potem tą umiejętności przejmie córka - nie ma co ciśnienia robić lepiej ubezpieczenie ekranu.
Kiedy zniszczy to daj znać a podpowiem ci jak na 100% uzyskać wymianę od ubezpieczyciela - 4 razy to robiłem
  • Odpowiedz
@samuraj24 polecam szkło hartowane, parę groszy w porównaniu do SGS7+ a ile zaoszczędzonych nerwów ^^
A różowy może po prostu jest ciućmą, której wszystko z rąk leci? (znam ten ból)
  • Odpowiedz
@samuraj24: Kup jej jakiegos samsunga na wyprawy, Galaxy XCover

Cienkie fony, elementy jak edge to trudno trzymac. Kup cieniutki oficialny flip cover, odrazu lepiej w rece lezy bo gdy trzymam gole 7edge to mam wrazenie ze 40/60 ze mi wypadnie
  • Odpowiedz
@Chilli_Heatwave: @chixi: Na każdym z tych telefonów, miała szkło hartowane i pokrowce. Ja za ten czas miałem 3 telefony. SGS 3 SGS5 i Xiaomi Redmi 3S PRO. Samsungi zostały sprzedane w stanie idealnym a każdy gwarancję minął - nigdy nie miałem tak, żebym miał rozbity wyświetlacz obudowę.
  • Odpowiedz