Wpis z mikrobloga

Możecie mi powiedzieć czy zrobiłem awanturę mojej żonie z właściwego powodu. Jesteśmy ze sobą 10 lat

@samuraj24: Oczywiście :) To dostateczny powód. A jesli zrobiłes to na święta, łapiesz dodatkowe punkty :)
  • Odpowiedz
@stormkiss: Jak byś czytał komentarze, to byś wiedział, że kupiłem ubezpieczenie na wyświetlacz a moja żona i tak zaniosła telefon do komisu gdzie s---------i robotę a nie dość, że wtedy przepadła gwarancja na cały telefon to jeszcze ubezpieczenie na ekran.
  • Odpowiedz
@samuraj24 z igły widły. Trzeba było kupić dodatkową ochronę mając żonę fajtłapę. Jak naprawi za swoje to co za problem. Zwyczajnie przestań jej kupować to będzie bardziej uważała, ale robić awantury bo sobie niechcący telefon rozwaliła?
  • Odpowiedz
@samuraj24: to musi być bait.
nie wierzę, że na świecie są faceci, którzy nie dość że dorosłej kobiecie co chwila finansują telefon to jeszcze jak ona go rozwali, jak gdyby nigdy nic kupują jej drugi. na serio nawet mi Cię nie żal.
  • Odpowiedz
@samuraj24: Jak byś czytał komentarze, to byś wiedział, że kupiłem ubezpieczenie na wyświetlacz a moja żona Sorry, ale w zalewie komentarzy nie trafilem na ta informacje. proponuje wrzucac takie info w pierwszy wpis:)
  • Odpowiedz
@samuraj24

Prawie 3 lata po ślubie, najpierw był cywilny.

Po ślubie, który był 4 miesiące temu

To w końcu 3 lata czy 4 miesiące po ślubie jesteście, bo się gubisz w zeznaniach?
  • Odpowiedz