Aktywne Wpisy

ThinAspireWine +183
Sie dowiedziałem, ze jakis temu zmarl ojciec, ktory mnie porzucil jak mialem okolo 2 lata.
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka

Fennrir +127
Łatwo jest żerować na empatii takimi ckliwymi historyjkami, ale prawda jest taka że gdyby ją wpuścić to zapewne za chwilę by do Polski przyjechali w ramach łączenia rodzin ojciec i czwórka pozostałych (już znacznie starszych) dzieci, plus jeszcze dałoby innym sygnał że to jest dobry sposób na dostanie się do Europy.
#polska #imigranci #granica #ochojska #4konserwy #takaprawda
#polska #imigranci #granica #ochojska #4konserwy #takaprawda
źródło: ochoojska
Pobierz

@Kaplanka: w małżeństwie nie ma 'swoje' kasa wspólna jest
@samuraj24: Oczywiście :) To dostateczny powód. A jesli zrobiłes to na święta, łapiesz dodatkowe punkty :)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_xIQIyd9gXu28xL5caU8Oa1y1KmY1ztYF.jpg
Pobierznie wierzę, że na świecie są faceci, którzy nie dość że dorosłej kobiecie co chwila finansują telefon to jeszcze jak ona go rozwali, jak gdyby nigdy nic kupują jej drugi. na serio nawet mi Cię nie żal.
To w końcu 3 lata czy 4 miesiące po ślubie jesteście, bo się gubisz w zeznaniach?