Wpis z mikrobloga

@samuraj24: w ciągu ostatniego roku zepsułem w pracy dwa telefony:
- pierwszy telefon mi wypadał kilka razy z kieszeni na beton i w końcu spadł na płasko poszedł wyświetlacz
- drugim dużo się nie nacieszyłem bo był większy i cienki przy noszeniu mebli przycisnąłem i pękł w pół
- później przez chwilę miałem pożyczony z już pękniętą szybką
A teraz dorwałem CAT S40 i dużo razy lądował na podłodze, rogu
  • Odpowiedz
@FirstWorldProblems: Ostatni raz komentuje, wiem, że to forum dla upośledzonych umysłowo. Dla każdego człowieka nie musi być taka sama kara, zwłaszcza, że moja żona to totalna przylepa i bez przytulania i głaskania po pleckach nie obudzi się szczęśliwa. No ale co ja mogę wiedzieć, jak tutaj połowa to piwniczaki dla których to jedyna prawilna kara to zabrany kabel od komputera.
  • Odpowiedz
@bogdanski: @samuraj24: mnie sie rozbil raz, wiesz wypadki sie zdarzają, mozesz sie potknac i Ci moze wypasc tel niefortunnie upadnie i juz. Ale fakt zeby rozpieprzac ekran w kazdym telefonie ktory sie ma to gruba przesada. Mialem w zyciu swoim juz kilka smartfonow i zwykle 2 lata wytrzymywaly w bardzo dobrym stanie. Sadze @samuraj24 ze po prostu nie szanuje bo nie kosztuje ja to wysilku zeby miec
  • Odpowiedz
Ode mnie dostała 6 telefonów w okresie 4 - 6 lat.

@samuraj24: Piszesz o swojej córce czy jednak o żonie, dorosłej kobiecie która chyba potrafi zarobić na swoje wydatki? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@samuraj24 pogadaj z żoną że kończysz finansowanie jej telefonów bo nie szanuje i rozbija - niech kupuje za swoje, będzie miała przynajmniej jakieś poczucie wartości pieniądza, tymbardziej telefonu za parę kafli. No chyba że faktycznie dać jej Nokię 3310 i powiedzieć że taka była umowa. Ale potem to ona odwróci kota ogonem i wszystko będzie na Ciebie - wiadomo ( ͡° ʖ̯ ͡°). W całej tej akcji
  • Odpowiedz