Wpis z mikrobloga

Koniec 2017, a ja dalej nie jestem w stanie ogarnąć dlaczego tak wielu ludzi jara oglądanie patologii na żywo. Wiem, że pewnie zaraz usłyszę oburzone głosy, że co mnie obchodzi jak ktoś lubi spędzać wolny czas, jak się kto ubiera i co kto lubi zjeść na obiad, ale no proszę Was. #smuteczek #oswiadczeniezdupy #kiedystobylo
stulejan - Koniec 2017, a ja dalej nie jestem w stanie ogarnąć dlaczego tak wielu lud...

źródło: comment_LqTz6wXgELFfh29ezwwx5c9wRCkToypQ.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stulejan: rozumiem oglądać jak się to zrobiło popularne gdzieś w kwietniu, wtedy to bywało śmieszne, a przynajmniej było czymś świeżym. No ale grudzień 2017? Serio? Nadal tracić czas na oglądanie w kółko tego samego? xD

moje mirko miało 1 post na stronę. Do dziś nie wiem kto jest bardziej upośledzony, ludzie którzy to oglądają czy programista który pisał ten feature

@jamnig: programista na pewno był dobry. Dzięki temu
  • Odpowiedz
@stulejan: Ja oglądałem z początku i było zajebiście! Gdzie masz strima gdzie co chwile ktoś się leje po mordach, rzyga, wjeżdza policja, zakład pogrzebowy, butelki lecą w okna ? W youtubowym live strimie działo się więcej niż przez połowe najnowszych gwiezdnych wojen xd
  • Odpowiedz
@stulejan: O rany, to się jeszcze kręci? Dla mnie to było śmieszne przez pierwsze dwa tygodnie, jakieś memy z Sonią, albo ktoś butelką w okno rzucił. Potem mnie znudził ten cały spam i zczarnolistowałem. Ale widzę, że ludzie się wkręcili jak w grę o tron xD
  • Odpowiedz
@stulejan: i to pisze gosciu co ma tu konto 2 miechy i nic wartosciwego nie wniosl xd platku sniegu nikt nie chce sluchac twojego placzu, mikroblog to i tak sciek
  • Odpowiedz