Koniec 2017, a ja dalej nie jestem w stanie ogarnąć dlaczego tak wielu ludzi jara oglądanie patologii na żywo. Wiem, że pewnie zaraz usłyszę oburzone głosy, że co mnie obchodzi jak ktoś lubi spędzać wolny czas, jak się kto ubiera i co kto lubi zjeść na obiad, ale no proszę Was. #smuteczek #oswiadczeniezdupy #kiedystobylo
Od wczoraj mam takie przemyślenia (urlop here i mi się trochę nudzi), wlazłem wczoraj na youtube na główną i najpopularniejsze streamy, a tam transmisja jak gość przez cały dzień leży n----------y przed kamerą i zbiera donejty (Rafatus). Gość 22 lvl i już chyba ciężki alkoholik XD Ciekawa rozrywka serio...
@stulejan mają swój wlasny cyrk z małpami za 3 złote. Czują się jak panowie świata bo w końcu ktoś im naskakuje, a nie jak w prawdziwym życiu oni światu. ;)
@stulejan te liczby wcale nie sugerują, że jakaś niesamowita liczba ludzi śledzi te tagi. W wymienionych przykładach funkcjonuje inna "kultura", tam trzaska się wpis za wpisem, każdy po 20 dziennie, bo na bieżąco komentują to co się dzieje.
@stulejan: najsmutniejsze jest to, że kiedyś wykop to była strona z ciekawostkami, gdzie udzielali się w miarę ciekawi ludzie. Teraz masa motłochu łykająca prawacką propagandę ze strony głównej + bezwartościową papkę od kilku spamerów ścigających się o ranking.
@stulejan: to samo pytanie mozes zadac dlaczego ludzie ogladaja/ogladali Swiat wg. Kiepskich. Jako ze zasadniczo leciał w prime time to również musial miec sporą widownie. Zeby nie bylo. Nie ogladam ani jednego ani drugiego
@stulejan: Taguj te żale, to wewnętrzne przekonanie o tym, że o ktoś ma gorzej ode mnie i jak im to nie odwala, zablokowałem te tagi od samego początku ich istnienia.Mam już sonar widzę nowy tag związany z patusami i odrazu czarna, taki jestem wariat ( ͡°͜ʖ͡°)
@fiszifiszi: co ty p--------z, znam ludzi po 26-3X lat, którzy tych przygłupów oglądają i jeszcze się tym chwalą...
Co z tego, że zarabiają 2-3-4 średnie krajowe, skoro to nadal mentalne sebixy, którzy a) podobno nie głosowali na PiS ani Dudę, ale jak się ich słucha to przymiotnik "lewacki" pada w co
@sing: Co z tego, że znasz, liczy się większość, a w tym przypadku większość to własnie dzieciaki, tak samo jest fanami popka cypisa i innych tego typu większość ruchu w internecie generują dzieci w wieku gimbazy i podstawówki.
@stulejan: pamiętam jak przez sczarnolistowanie magicala, moje mirko miało 1 post na stronę. Do dziś nie wiem kto jest bardziej upośledzony, ludzie którzy to oglądają czy programista który pisał ten feature... ¯\_(ツ)_/¯
Czego oczekujesz od wykopowego motłochu?
Komentarz usunięty przez autora
@Moderacja @a__s @m__b
Komentarz usunięty przez moderatora
Zeby nie bylo. Nie ogladam ani jednego ani drugiego
@fiszifiszi: co ty p--------z, znam ludzi po 26-3X lat, którzy tych przygłupów oglądają i jeszcze się tym chwalą...
Co z tego, że zarabiają 2-3-4 średnie krajowe, skoro to nadal mentalne sebixy, którzy
a) podobno nie głosowali na PiS ani Dudę, ale jak się ich słucha to przymiotnik "lewacki" pada w co