Aktywne Wpisy
sawardega +97
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
#motoryzacja #kiciochpyta #polskiedrogi
Szanuję strasznie jazdę na pędach zwłaszcza w deszczu. :)
Kisnę z idiotów, którzy zakładają te biedagówna i myślą, że oszczędzają.
@Jestem_Tutaj: no i spali 0,5 l więcej paliwa skali roku xD #cebula
To chyba jakieś inne prawo Cię obowiązuje.
@Dawno_temu_napluli_mi_w_twarz: fabrycznych dziennych z czujnikiem zmierzchu może i tak, tych dokładanych raczej nie bo i tak musisz je ręcznie przełączać na mijania.
@sailor_73: Chciałbym się dowiedzieć, jakie żarówki kupujesz. Ostatnio kupiłem w markecie żarówki Bosch H7, 17zł/szt. i pierwsza spaliła mi się po 2 latach. Rocznie robię jakieś 10-15k km, żeby nie było, że auto stoi tylko w garażu.
@Myszoskocznia: Czasami przepalanie żarówek może być winą samego auta. Przykładowo Corolla E12 miała jakąś wadę fabryczną, która powodowała bardzo szybkie przepalanie żarówek. Nawet na forach czy na Autocentrum wiele osób opisuje to
@mar_joz: rozumiem, że klimatyzacja, radio / odtwarzacz i nawigacja nic nie obciąża?
@sailor_73: nie, masz gówno którego nie widać dalej niż na 10 metrów.