Aktywne Wpisy

zartoska +3
Co można robić w piątek wieczorem na wsi nie mając kolegów?
Alkoholu nie piję
Alkoholu nie piję
mirekpngtif +1
Proszę o ocenę, ale zwykłym racjonalnym podejściem, a nie żadnym pillami czy emocjami.
Czy jak na czwartej randce kobieta mi wyznaje, że pół roku temu zakończyła związek, ale faceta, który zostawił ją dla innej, dalej ma w sercu, pokazuje mi jego zdjęcia i do tego cały czas mają ze sobą kontakt ze względu na pracę, to czy to czas na ewakuację? Czy może ja przesadzam?
Tylko nie piszcie, że taką kobietę trzeba było na
Czy jak na czwartej randce kobieta mi wyznaje, że pół roku temu zakończyła związek, ale faceta, który zostawił ją dla innej, dalej ma w sercu, pokazuje mi jego zdjęcia i do tego cały czas mają ze sobą kontakt ze względu na pracę, to czy to czas na ewakuację? Czy może ja przesadzam?
Tylko nie piszcie, że taką kobietę trzeba było na

Mam ambiwalentne odczucia. Z jednej strony kolejna gra w świecie WoD. Z drugiej zamiast wampirów wilkołaki, a do tego jej tworzenie powierzono Francuzom, którzy specjalizują się w grach akcji... Można się więc spodziewać czegoś w stylu Styxa i na grę w stylu Redemption nie ma co liczyć (a już tym bardziej Bloodlines). Prędzej coś jak Vampyr, czyli papka dla mas. Do tego tytuł nie będzie tylko na #pcmasterrace i pojawi się też na konsole co już wiele mówi. Dodać do tego polityczną poprawność i mamy przepis na potencjalne rozczarowanie dekady.
Z drugiej strony przynajmniej trochę mi się ciśnienie podniosło, bo w przypadku Pillarsów 2 moją jedyną reakcja było wzruszenie ramionami.
#gry #rpg #crpg #vtmb #wod #bethesdasucks
BTW, jak zauważył Drog już kiedyś robiono podobną grę, ale nie została ukończona:
Komentarz usunięty przez moderatora