Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
Sznowałbym mocno, jeśli jakaś wpisuje się w te ramy to zachęcam do aktywności na mirko.
#feuernaemigracji #oswiadczeniezdupy
Chodziło mi raczej o "nic o nas bez nas". Swoją drogą - nie wiedziałem, że zadaję się z celebrytką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Foliarz: pełnosprawnej intelektualnie moderacji?
@Foliarz: XD
srencja
a co do tematu - mirkom dupy by popękały i jeszcze bardziej utwierdziliby się w swoim #!$%@?.
Do tego doszedłby dysonans poznawczy, że kobieta może i zarabiać i się bawić.
Byłaby wyzywana od #!$%@?, bo się bawi i hedonistycznie podchodzi do seksu, jako zwyczajnej rzeczy.
no i nieodłączny tekst #!$%@? umysłowych - "hehe ona jest #!$%@?, a facet który rucha to wgryw - wiesz kluczyk i kłódka
@idol89: btw no wlasnie ja wrzucalam tylko jakies glupie historyjki z mojego zycia a foty z wyjazdow/pracy zagranico to na fejsa bardziej bo nigdy nie miala potrzeby chwalenia sie swoim zyciem tylko zawsze lubilam
@NoMercyIncluded: ojoj jak milo <3
@niezarejestrowany: o kurde, bardzo ładna
Przybliż ktoś historię co się z nią stało? Odeszła z internetu przez stulejarzy?
http://www.wykop.pl/wpis/16017695/nasza-reprezentantka-na-reddicie-o-maryjo-krolowo-/
http://imgur.com/a/Xr30x
Komentarz usunięty przez autora
@SeuVelho: ależ on nie zarabia bardzo dużo i raczej chwali sie stylem życia a nie kasą (no musi o kasie powiedzieć czasami). Ale zarabia grubo ponad możliwości wielu wykopków.
Ale jest to styl zycia bardzo na pokaz. Jak chociazby to surfowanie- jestem w temacie takze wiem dobrze ze w sezonie zimowym duzo lepiej pojechac na surfing na Fuertaventure niz do Dubaju. Dubaj na
Mnie wpisy Fojera po prostu z czasem znudziły bo ile można wrzucać te same fotki tj.
- Fojer przy kompie
- Fojer z kolegą w basenie
- Fojer z tajką
Ale dulu bupy nie mam, fajnie że mu się wiedzie. A głównie zazdroszczę tego czego nie ma w Polsce (komputery, baseny i kobiety mamy w kraju) czyli ŁADNEJ POGODY NA JESIEŃ I ZIMĘ :)
@Foliarz: On jest zdystansowany? xD