Wpis z mikrobloga

@Wencik: ten repo to pół sceny #!$%@?ł, nic dziwnego, że w końcu ktoś dał mu strzała. Podręcznikowy przykład kolesia "kozak w necie, #!$%@? w świecie"
  • Odpowiedz
@Perlo: jeden strzał kolesiowi, który grabił sobie od dłuższego czasu to "patologia"? Za niewinność nie dostał (tego nawet pobiciem nie można nazwać).
  • Odpowiedz
@CeZ_: ale wiesz ze cywilizowani ludzie wtedy rozmawiaja? To nioe czasy ustawek szkolnych za sala gimnastyczna... ten gosc ma ponad 30 lat #!$%@?, cokolwiek by do niego nie mowiono, albo ingnorujesz, albo dyskutujesz. Ew musialby naprawde przegiac zeby mu #!$%@?, np jechac po rodzinie czy cos, to wtedy zrozumiem.
  • Odpowiedz
@Perlo: Widocznie przegiął skoro dostał. Obrażanie rodziny to coś gorszego niż obrażanie bezpośrednio ciebie? No nie sądzę. Nic mu się nie stało, a jak czuje się tak bardzo pobity to niech idzie na policję i wytacza mu sprawę cywilną, a nie po 3 miesiącach od wydarzenia żali się w internecie...
  • Odpowiedz
@CeZ_: Tak obrazanie np mamy to cos gorszego niz obrazanie mnie, mnie mozesz obrazac ile chcesz splywa to po mnie.
Dostal to sie zali, ma prawo. Jakbym przyjechal i Ci #!$%@? bo mi cos napisales brzydkiego na wypoku to tez bys przemilczal? Bo ja mysle ze bys sie tu wyzalil.
  • Odpowiedz
@Perlo: Nie żaliłbym się, bo by mi było wstyd pisać, że najpierw kogoś obrażam w internecie, a potem słusznie dostałem strzała. (cały czas mówimy o jednym strzale "wychowawczym", a nie o pobiciu)
  • Odpowiedz
@Wencik: Jej grubasek dostal za robienie gowna wokol swojej osoby, a teraz problem xD @djocznik: robi zaczepki wobec kolejnej osoby z "polakiej sceny" csa. Akyrat chyba nazwal autorski projekt inetkoxow jako gowniany islaby jesli sie nie myle.
  • Odpowiedz
@CeZ_: Nie jestem po niczyjej stronie, ale jeśli 30 letni facet bije 19 latka bo napisał coś w internecie to nie świadczy nic dobrze o nim. Do tego podczas pracy, bo komentował ten turniej.
  • Odpowiedz
@diamentoni: to również nie świadczy dobrze o 19 latku, który obraża osoby starsze od siebie. Według prawa jest pełnoletni i odpowiada za to co robi i mówi.
  • Odpowiedz
@CeZ_: moim zdaniem dorosły facet nie powinien robić takiej akcji w godzinach pracy zwłaszcza jako osoba publiczna. Nieważne, jakim rakiem jest repo. Mógł po prostu olać jego zaczepki słowne, zgłosić za nękanie, albo załatwić to w innym miejscu i czasie
  • Odpowiedz