Wpis z mikrobloga

@yoreciv: i miał sobie pozwalać, żeby jakiś szczyl sobie po nim cisnął? Nic mu się nie stało jak dostał lekkiego strzała, a jak czuje się taki poszkodowany to niech idzie na policję skoro ma nagranie. Teraz jak się z niego śmieją, że żali się w internecie zamiast oddać (skoro jest taki kozak w necie) to mówi, że kontrakt z Pride mu na to nie pozwala...
@CeZ_: No i saju przegral wojne z 19latkiem #!$%@? xD Najgorsze co mogl zrobic to wlasnie dac sie sprowokowac. Olalby temat to dalej kazdy by repa uwazal za oszoloma, ale widac nawet ten oszolom wygral z wielkim sajem xD
Jakbym go nie lubil a on by mnie jeszcze publicznie uderzyl, pelniac funkcje w pracy to tez bym mu robil najwiekszy syf jaki moge, tak o zeby wygrac i tyle. Saju jest
@Perlo: Mi tam bez różnicy kto wyjdzie z tej "dramy" gorzej. Ale śmieszy mnie teraz zachowanie repo, że chwali się jakiej to rodziny prawniczej nie ma i że pragnie zemsty, żeby sponsorzy się odwrócili od easy'ego, że jest idiotą, demoralizuje dzieci (jakby to w kwestii stremera było kto ich ogląda i ich rolą było ograniczanie dzieciom nieodpowiednich treści) i nie chce żeby streamował i zarabiał pieniądze jakie zarabia (cytat). Wyroku nie
@Wencik: Widzę, że już Repo ma cały już cały plan ułożony.
Z tego co sam przyznał to w tym jego wpisie nie chodzi tylko o to, że on czuję się pokrzywdzony, ale również by #!$%@?ć wszystko to co Easy zbudował (streama, komentowanie, ligę, a może i nawet drużynę, bo mogą stracić sponsorów). Zajeżdża to taką zawiścią, wręcz zazdrością i tylko czekał, aż Patrykowi puszczą nerwy.
Szkoda, że tak wyszło, bo
Gówno z tego wyniknie - repo jest nikim, a koksy mają za sobą jakąś tam społeczność, więc sponsorzy będą grzecznie czekać aż sprawa ucichnie. No i #!$%@? mnie podejście typu - stary easy bije jakiegoś szczyla. No przepraszam bardzo, jeden i drugi to już dorośli ludzie - 19 latek to nie gówniak, żeby się nad nim użalać.