Aktywne Wpisy

Francesco123 +40
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od
makapak +2
Jaka powinna być Wasza idealna partnerka? #zwiazki

Dlugi okres czasu scigalam te odobe o oddanie tej rzeczy. Bez odzwu. W koncu wczoraj osoba mi odpisala ze jej nie ma, byla popruta itp. Grzecznie poprosilam dzis rano zeby poszukala i mi oddala popruta bo jest dla mnie cenna. Osoba stwierdziła ze mam do niej nie pisac oraz ze ja jestem klotliwa. Kumacie to? Chcesz odzyskac swoja wlasnac a dostajesz jeszcze atak na siebie. Takze niech moj przyklad bedzie dla Was nauczka zeby nic nie pozyczac bo pozniej jeszcze was w obraza i poniza. Zaraz napiszecie ze sama sobie jestem winna moglam nie pozyczac, ale serio mam zakladac że kazdy jest swinia. #feels #smutno #logikarozowychpaskow #rudzisawredni #zalesie
@Catttana: LEWACY (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Sorki, musiałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@agnea: LOL, wg mnie mocno ułatwiona. Rób inbę w rodzinie jeśli ta rzecz miała dla Ciebie wartośc sentymentalną.
Przecież to zwykła KRADZIEŻ. Normalnie przy każdej sposobności wprost mów że brzydzisz się złodziejstwem i przywłaszczaniem rzeczy.
Komentarz usunięty przez autora
Nie rozumiem. Ja ostatni raz to pożyczyłem komuś pendrajwa i oczywiście też go nie dostałem z powrotem. A tak to nie pożyczam niczego, nikomu, nigdy.
Tylko hajs, dobrym znajomym.
Jesli to nie jest jakas typiara to sciagaj hajs. Wycen na nie wiem - 200 zl i niech oddaje. Jak sie miga to szkaluj na forum rodzinnym. Chociaz napsuc jej reputacji zeby nikt sie nie nadzial.
co za chamstwo...
skonczy sie na blocku i usunieciu wpisu.