Aktywne Wpisy

annlupin +34
zaczął się tydzień grubego niedźwiedzia to trzeba coś zjeść a co uwas
źródło: annlupin20250413
Pobierz
ppooii 0
#gry #pcmasterrace #farcry #steam
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos
Helo, widzę, ze na steam jest promka na FC4. Grałem tylko w cześć III, średnio pamiętam te grę, jedynie utkwił mi w głowie niezłe popaprany antagonista i fajna muzyka podczas misji z wypalaniem traw( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy 4 cześć w 2025 roku dalej będzie grywalna? Mechaniki gry są takie same jak względem poprzednika czy cos

Dlugi okres czasu scigalam te odobe o oddanie tej rzeczy. Bez odzwu. W koncu wczoraj osoba mi odpisala ze jej nie ma, byla popruta itp. Grzecznie poprosilam dzis rano zeby poszukala i mi oddala popruta bo jest dla mnie cenna. Osoba stwierdziła ze mam do niej nie pisac oraz ze ja jestem klotliwa. Kumacie to? Chcesz odzyskac swoja wlasnac a dostajesz jeszcze atak na siebie. Takze niech moj przyklad bedzie dla Was nauczka zeby nic nie pozyczac bo pozniej jeszcze was w obraza i poniza. Zaraz napiszecie ze sama sobie jestem winna moglam nie pozyczac, ale serio mam zakladac że kazdy jest swinia. #feels #smutno #logikarozowychpaskow #rudzisawredni #zalesie
@agnea: tak
@agnea: Skoro tak powiedziała, to teraz jej pokaż, że jak chcesz, to potrafisz być naprawdę kłótliwa.
Taka rzecz wywołuje mocne emocje, jest wkurzająca. Trzeba by spróbować zrobić wszystko co się da, można zażądać jakejś rekompensaty. Niech mąż się włączy.
Jednak ostatecznie, po wyczerpaniu wszystkich możliwości, pewnie dobrze by było spróbować wybaczyć. Nie pożyczać już niczego, ale wybaczyć.
Trzymaj się! Powodzenia w odzyskaniu sukienki!