Aktywne Wpisy

Salido +266
Minął 9. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
43 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
43 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
43 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
43 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-33
Pobierz
nati289 +7
Mam takiego kolegę z pracy, wiek 27 lat, nawet taki 5/10, nie jest źle szczególnie ze ma 180 cm wzrostu i dobrą pozycje w firmie. Jednak chłop poza praca nie ma zycia, tylko w domu siedzi i na komputerze albo telefonie gra lub coś tam czyta, a do tego mieszka z matką. Oczywiscie kobiety brak. Nie ma prawa jazdy, nie za bardzo potrafi jezdzic na rowerze (na wyjezdzie firmowym jako jedyny nie

Dlugi okres czasu scigalam te odobe o oddanie tej rzeczy. Bez odzwu. W koncu wczoraj osoba mi odpisala ze jej nie ma, byla popruta itp. Grzecznie poprosilam dzis rano zeby poszukala i mi oddala popruta bo jest dla mnie cenna. Osoba stwierdziła ze mam do niej nie pisac oraz ze ja jestem klotliwa. Kumacie to? Chcesz odzyskac swoja wlasnac a dostajesz jeszcze atak na siebie. Takze niech moj przyklad bedzie dla Was nauczka zeby nic nie pozyczac bo pozniej jeszcze was w obraza i poniza. Zaraz napiszecie ze sama sobie jestem winna moglam nie pozyczac, ale serio mam zakladac że kazdy jest swinia. #feels #smutno #logikarozowychpaskow #rudzisawredni #zalesie
Komentarz usunięty przez moderatora
jprdl jak ja nienawidzę takich ludzi kopałbym po ryju xDDD
@agnea:
Co do samej treści, to niektórzy nie potrafią uszanować cudzych pamiątem i nie rozumieją potrzeby sentymentalizmu, która dla niektórych ludzi jest ważna.
Komentarz usunięty przez autora
@yagoodtp: Przecież to nie jest jakaś tam sukienka, tylko sukienka księżniczki, którą zrobiła jej mama na bal, gdy opka była jeszcze dzieckiem, przez co ta sukienka miała dla niej wartość sentymentalną, być może trzymała ją dla swojej córki, albo po prostu jako pamiątkę. Sukienka była tylko materialnym nośnikiem niematerialnych uczuć. Tym bardziej może