tptak tptak 09.12.2016, 09:24:57 14 + Dziś chleb ziarnisty pszenno-żytni na zakwasie. Długo wyrastający, pieczony w niskiej temperaturze. To nasz własny przepis, chyba najbardziej lubiany wśród znajomych. Kiedyś zabraliśmy go na konkurs domowych chlebów i zajęliśmy drugie miejsce :)https://breadcentric.com/2016/12/08/the-seedy-bread-chleb-ziarnisty/#chleb #chlebdomowy #dasbrot #bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem źródło: comment_TK3lwxMcCvvrTc5D2QGBZBZCT5Z6mwpt.jpg Pobierz
wykopowy_brukselek wykopowy_brukselek 09.12.2016, 09:57:36 1 + @tptak: bardzo ladny, sprobujeale jako ze jestem testerem to mocno rzucilo mi sie w oczy to slowo "próbowałemałem" :)
tptak tptak 09.12.2016, 10:18:31 0 + @wykopowy_brukselek: dziękuję, już poprawiam. Bardzo chętnie przyjmuję takie uwagi
tony_rogalik tony_rogalik 09.12.2016, 12:40:34 0 + @tptak: masz może jakieś zdjęcie tego chleba po przekrojeniu? Nie musi być artystyczne :)
tptak tptak 09.12.2016, 13:45:33 2 + @tony_rogalik: nie wrzuciłem bo trochę nieostre :) ale może dodam źródło: comment_He917ilBpKcCpdrNu35d33FW2J3hPST9.jpg Pobierz
tony_rogalik tony_rogalik 09.12.2016, 13:52:51 0 + @tptak: Dzięki. Wygląda smacznie - dodam na listę :)
https://breadcentric.com/2016/12/08/the-seedy-bread-chleb-ziarnisty/
#chleb #chlebdomowy #dasbrot #bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem
ale jako ze jestem testerem to mocno rzucilo mi sie w oczy to slowo "próbowałemałem" :)