Wpis z mikrobloga

@starface: Jak trafisz na #!$%@? sebixa szukającego zaczepki to każdy powód jest dobry, fryzura, to że dziwnie chodzisz, jak ubrany jesteś, cokolwiek. Nie ma co dorabiać ideologii do tego.
  • Odpowiedz
@starface: w zeszłym roku przyjechałem do Polski z moją znajomą - niemką i gadaliśmy no nie po innemu jak po niemiecku, choć starała się wyłapywać polskie słówka. nawet nie wiesz ile było sytuacji w których ludzie sie na nas patrzyli jak na jakiś z innej planety, a raz otarłem się o #!$%@? od jakiś patusów.
  • Odpowiedz
@starface: A ja #!$%@?ąc od całego zdarzenia chciałam skomentować to jaki ona ma irytujący i beznadziejny styl wypowiedzi... Ciężko się czyta ten pseudo-intelektualno-filozoficzny bełkot, który miał być jej opinią w tej sprawie.
  • Odpowiedz
@starface: Pani Czajka dużo czasu przesiaduje w korpo, telewizji i na uniwersytecie, a czasami powinna przejść się po prostu ulicą i zobaczyć, że debil zawsze znajdzie pretekst, żeby kogoś sprać. Zresztą w zeszłym tygodniu byłem świadkiem pobicia - dwóch łysych Sebków i jeden bił drugiego. Jakimś cudem afery na całą Polskę nie było. Ale wiadomo, Jarosław uderza w inteligencję.
  • Odpowiedz
@starface:
A coś tu pozostawia wątpliwości?

Jeśli faktycznie było tak, jak pisze profesor i nie pominął niczego istotnego (przecież chyba nie nawrzeszczał na napastnika po szwabsku, że jest polską świnią i w ogóle to heilhitla) -- sprawa jest prosta. Sprawcę trzeba znaleźć i szybko a dotkliwie ukarać.

Nie wiem czy ktokolwiek ćwierć-rozsądny chce żyć w kraju, gdzie bij0 profesorów za to, że rozmawiają po niemiecku.

Tam, gdzie w Polsce działa nacjonalistyczny
  • Odpowiedz
@starface: Ja tylko czekam na najbliższe 11 listopada, bo to może być inba, o jakiej opowiada się wnukom przy kominku. Bo nagle się okaże, że nacjololo to jednak nie za PiSem i Policją xD
  • Odpowiedz
Jak jakiś debil pobije kogoś za mówienie po niemiecku to wiadomo PiS Kaczor Faszyzm ONR, ale jak jakiś ciemnoskóry zgwałci kobiete lub arab pobije to nie można wszystkich do jednego worka wkładać.
  • Odpowiedz
@starface: Bez jaj, codziennie w Polsce ludzie dostają oklep od idiotów, bo się na nich popatrzyli, bo nie mieli 2 zł pożyczyć czy z 1500 innych powodów. Tym razem trafiło na profesora i jakiemuś idiocie nie spodobał się język niemiecki. Zwykły przypadek i tyle. Każdy przypadek agresji jest godny potępienia i nie bronię tutaj żadnego sebixa.
Każdy komu zdrowie mile też nie odpowiada opryskliwie do idioty, bo to igranie z ogniem.
  • Odpowiedz
@starface: ale taguj #buldupy.

Po pierwsze, jej wersja rozmija się z wersją Profesora (na tvnwarszawa.pl jest wywiad z nim). On mówi, że próbował grzecznie tłumaczyć, że jego rozmówca jest Niemcem i nie zrozumie po polsku, ona natomiast pisze, że ten zapytał "A dlaczego mam nie mówić po niemiecku?" i dostał od razu w twarz. Może ton tego pytania był na tyle ekspresyjny, że ten idiota go uderzył? Oczywiście nie usprawiedliwiam
  • Odpowiedz
@starface: Sam profesor wspomniał, żeby "patriotyzmu" w to nie mieszać ale szambo lewackie, jak zwykle #!$%@?ło i zalagło potokiem gówna byle #!$%@?ć prawicy. Brawo ameby, dopisujcie sobie ideologie do czynu #!$%@? seby, w końcu wasi idole lewacy słynną z procesów pokazowych.
  • Odpowiedz
@starface: to daj jakieś statystyki ilu obcokrajowców było w ostatnich latach pobitych w Polsce z powodów rasistowskich? I czy jest to więcej niż w latach poprzednich? I jak się to ma np. do średniej europejskiej - dajmy na to w liberalnej Szwecji, UK? Wiesz? Nie wiesz, tylko grasz na emocjach głupich ludzi.

Ja np. byłam pobita w UK za bycie Polką i zadałam sobie trud, żeby sprawdzić czy był to przypadek
  • Odpowiedz
@starface: wszystkiemu jest winien Kaczyński. wcześniej nikt nikogo nie zaczepiał, nie tylko w autobusie ale i również na przystankach. Platformo wróć do władzy. BTW a może ten co pobił tego profesora leczył się psychiatrycznie? Nie... Na pewno pobił go z pobudek patriotycznych.
  • Odpowiedz
Taka mądra, po studiach, tam jej promotor. I nie potrafi rozróżnić słów "każe" i "karze", nie wie, że po "nr" nie stawia się kropki, pisze "bez sensu" razem, w miejscu, gdzie powinno być osobno... Interpunkcję przemilczę, aż szkoda klawiatury na wyliczanie wszystkich tych błędów.
  • Odpowiedz