Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 152
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@starface: dlatego wstydzę się za Polskę, nie wiem jak można być porządnym człowiekiem i być dumnym z tego narodu - Polacy są narodem rasistów i ksenofobów, doskonale to widać na wykopie
  • Odpowiedz
Poważnie? Poważnie ktoś spuścił wp*dol dwóm leśnym dziadkom za to, że rozmawiali po niemiecku?

Jeżeli okaże się to prawdą to postuluję aby całą Warszawę otoczyć murem wysokim na kilometr.

I nalać wody do środka.
  • Odpowiedz
@starface: Mnie dzisiaj pobiło 2 kosmitów, bo mówiłem ludzkim językiem serio, co za czasy, żeby 2016 roku na ziemi bili ludzi kosmici.
Przecież nie mam powodu by ściemniać i szkalować kosmitów TAK BYŁO!
W dodatku na starówce to co 2 osobę biją, bo przecież połowa to obcokrajowcy.
  • Odpowiedz
@starface:
cytując za profesorem:

Nie był to żaden ONR-owiec, ale raczej „zdrowa reakcja” podpitego proletariatu

czyli równie dobrze ten patoluś mógł uderzyć kogoś za krzywy nos. Takich ludzi można spotkać wszędzie, imbecyli nie brakuje.
  • Odpowiedz
@starface:
Pobicie pobiciem, naprawdę rzadko się zdarza, żeby ktoś dostał w ryj z jakiegoś konkretnego powodu, ale że ludzie w Polsce są zdziwieni niechęcią do Niemców? xD No naprawdę, zagadka nie z tej ziemi. Jak to się mogło stać? Przecież Polak Niemiec dwa bratanki itd.
  • Odpowiedz
Ojojoj. Lamus fikał i dostał w dziąsło - reakcja typowego obrońcy profesora UW gdy staruszek zostanie zakatowany za zwrócenie uwagi antifiarzowi czy innemu sebie wyklętemu za plucie w autobusie.
obłuda panie po prostu.
  • Odpowiedz