Wpis z mikrobloga

W najnowszym CD-Action pojawiła się króciutka recenzja Fallout 1.5 Resurrection. Gra dostała ocenę 6/10 (6 za gameplay, 3 grafikę i 5 audio). Generalnie okazała się za trudna dla recenzenta, który narzekał że nie jest w stanie zabijać wszystkiego i wszystkich już od pierwszych minut, a jedynym rozwiązaniem były albo ucieczka albo savescumming. Nie ma co się dziwić, że Fallouty Bethesdy wyglądają jak wyglądają i nawet upośledzony przejdzie grę.

#rpg #crpg #fallout #falloutresurrection #bethesdasucks
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bethesda_sucks: no nie wierzę. Myślałem, że tak żartujesz z tym, że recenzent nie potrafił grać, to źle ocenił #falloutresurrection. Ciężko w to uwierzyć, ale to prawda.

Recenzja zaczyna się naprawdę dobrze, a gdzieś w połowie nurkuje do poziomu jakiś gimbo-narzekań. Serio, recenzent pół tekstu narzeka, że nie poradził sobie z grą o.0

W dodatku nie napisał nic o questach (tylko tyle, że je robił, dzięki, co za wartościowa informacja
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: Gra jest świetna, jedyne co mnie drażni to to, że kompani nie mogą używać zbroi i byle śmieć zadaje dla Keri czy Gabriela za duże obrażenia i często giną.
  • Odpowiedz
@wykopiwniczanin: Sorry, wziąłem listę osób z mojego wpisu o Age of Decadence myśląc, że ta wiadomość może ich zainteresować (w końcu tylko wytrawni erpegowi gracze byliby zainteresowani AoD), a nie subskrybują tagu #fallout. Będę musiał stworzyć spamlistę na mirkolistach i się najwyżej wypiszesz.

@sunsu-sun, @Lisaros, @3w3linka @Sagez i pozostali
No właśnie, niestety teraz tak to wygląda. Tak naprawdę to nie ma
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: Jeżeli ktoś ma skilla w small armsach to bez problemu można te ghule rozwalić pistolem maszynowym, lokacja nie jest losowa więc jeżeli ktoś ma minimum mózgu/zmysłu taktycznego to ich zlurruje za osłonę i zmasakruje jednego po drugim.

Ale jeżeli ktoś wybrał inną ścieżkę rozwoju postaci, to co za problem aby po prostu uciec?
  • Odpowiedz
@GARN: trzeba to zrobić przez opcje dialogowe. Część NPC nie chce używać określonych zbroi. Combat Armor i Power Armor moje dwie towarzyszki spokojnie jednak używały :)
  • Odpowiedz
@JazzJackrabbit: ja wiem, masz wtedy z 40 HP jak dobrze pamiętam, SMG swoje robi na krótki dystans a oni mają Huntingi do których nie masz dostępu w 1 fazie gry, nawet nie pamiętam czy raz ich zabiłem, ale nawet przy ucieczce to savescumming, bo maja znacznie większy zasięg i lepszą pozycję, a moje bulidy to Gifted i 9 AP więc nie ułomki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: o boże... nie mam od prawie 10 lat ochoty czytać tej hehe gazety ale teraz to już spadli na mnie na samo dno dna. Ostatnio okazyjnie co pare miesięcy numer zakupiłem ale chyba nie ma co wspierać umierającego gniota.
  • Odpowiedz
@fenrir: Sorry, powody opisałem tutaj. Zrobię odsiew użytkowników na liście, chociaż generalnie nie korzystam z masowego wołania i raczej nieprędko to powtórzę. Tymczasem możesz mnie dodać na czarną.

@Dr-Livingstone
No właśnie nie wiedziałem jak to otagować, tagu #gry nie użyłem, bo i tak przeważnie nic on nie daje (wiem po swoich poprzednich wpisach, fanów erpegów nie jest tak wielu), a o #pcmasterrace nie pomyślałem.
  • Odpowiedz