Aktywne Wpisy
krystse +70
#nepal #protest #swiat
jest tu już środek nocy i chyba trochę spokojniej bo nie słyszę już krzykow protestujących, ale prądu dalej nie ma u nas w budynku.
Dziś wyszedłem tylko na obiad z hotelu żeby przejść do jednej z nielicznych otwartych restauracji (praktycznie wszystkie sklepy i restauracje są zamknięte), na ulicach co chwilę coś płonie - ustawiają sobie stosiki z opon i innego gowna jak na
jest tu już środek nocy i chyba trochę spokojniej bo nie słyszę już krzykow protestujących, ale prądu dalej nie ma u nas w budynku.
Dziś wyszedłem tylko na obiad z hotelu żeby przejść do jednej z nielicznych otwartych restauracji (praktycznie wszystkie sklepy i restauracje są zamknięte), na ulicach co chwilę coś płonie - ustawiają sobie stosiki z opon i innego gowna jak na
źródło: IMG_5382
Pobierz
pokyw12 +12
#mecz
Za miesiąc na tym stadionie Wyspy Zielonego Przylądka mogą świętować awans na mundial w meczu z Eswatini u siebie
Za miesiąc na tym stadionie Wyspy Zielonego Przylądka mogą świętować awans na mundial w meczu z Eswatini u siebie
źródło: temp_file3718402342414146773
Pobierz

#rpg #crpg #fallout #falloutresurrection #bethesdasucks
Przeszedłem zaraz po premierze więc niestety nie będę aż tak w stanie detalami rzucać.
Faktycznie imo tak jest, że do pewnego momentu jest mega bida z nędzą i można się praktycznie zaciąć w pewnym momencie, bo w każdym kolejnym queście dostaniesz wpiernicz (patrz akapit niżej), chyba
Jak w przyszłości gra trafi na wyprzedaż, to czy punktacja recenzji się z tego powodu zmieni?
To pomijając cały wątek, czasopism od dawna nie czytam, modyfikacji nie widziałem, podobnie
Wreszcie - recenzje pisane są
Samochód się zestarzeje, zardzewieje, zepsuje i straci wartość. Gra się nie zmieni, muzyka się nie zmieni, film się nie zmieni. Pod tym względem to po prostu ponadczasowy utwór (jasne, ciężej będzie go odpalić
Gra dostała minusy na zbyt trudne zagadki...
Gra zajęła mi 2 wieczory po 2h jest parę łamigłówek wymagających zręczności ale bez przesady
@Loloman: Raczej się nie zgodzimy. Jak pisałem wyżej, można zaliczyć cenę do wad i wytknąć to w recenzji, ale w kontekście punktowej oceny (1-10) oceniamy sam utwór - dźwięk, grywalność, fabulę, klimat. Cena jest w tym aspekcie trywialna i nie
W sumie to wiele wyjaśnia.
@lewoprawo: http://www.wykop.pl/wpis/19508591/#comment-69445613
@Loloman: Teraz już trochę nieładnie bredzisz i coś mi niezrozumiałego zarzucasz, więc skończę dialog. Raczej w dalszym ciągu mnie nie zrozumiałeś i masz na to inne spojrzenie - co jest normalne, różnice w spojrzeniu na różne tematy są naturalne. Ale przynajmniej jednak nie wrzucaj w cudze usta słów, których nie potrafisz poprawnie zinterpretować.
Tłumacząc, oceniasz produkt,
@Loloman: A Ty dalej swoje ;) Ok, uważaj sobie, masz prawo.
Zrozum jednak, że w recenzji możesz poruszać znacznie więcej rzeczy niż tylko stan produktu. Możesz wytknąć deweloperowi wady związane z przesunięciem premiery, z wysoką jak na nasze warunki ceną, z brakiem wersji konsolowej. Ale DLA MNIE nie ma to żadnego związku z ostatecznym kształtem produktu. Tyle, aż tyle.
Inna kwestia, że