Aktywne Wpisy
Jak wystruchnąć na dudka pośrednika #nieruchomosci w prosty sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo

dawid131 +128
Mireczki i Mirabelki wygrałem w totolotka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
źródło: IMG_20251220_165115416_HDR
Pobierz

#rpg #crpg #fallout #falloutresurrection #bethesdasucks
@Usmiech_Niebios: Wiekszosc graczy moze po prostu uciec przed tym. Jak mawial mistrz -> trzeba unikac niepotrzebnych walek.
Chwila. Mikro? Blog? Społeczność? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bethesda_sucks: no nie wiem, zobacz, jaką popularnością swego czasu cieszyła się seria Mass Effect.
Rozumiem, że komuś może się nie podobać ta gra, ale takich głupot dawno nie czytałem.
Kto mówi, że kupuję? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A czytam okazjonalnie i tylko teksty gier, które mnie interesują. W Polsce nie ma alternatywy, a teksty CD-Action potrafią rozreklamować produkt (tak było na przykład w przypadku Age of Decadence, tak jest w przypadku Fallout 1.5) i sprowokować dyskusję (co widać na tym przykładzie).
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bethesda_sucks: czyli to tak naprawdę spory plus, wystarczy umieć odczytać ukrytą treść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak poza tym to CDA zawsze ssało, Resetowi nie dorastało do kolan ( ͡° ͜ʖ ͡°
Komentarz usunięty przez autora