Aktywne Wpisy

AdamIspireGoral +62
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz
KladzSie +18
Stoja jeszcze gdzies dziwki przy drodze? Lata nie widzialem..

To jest jakieś przegięcie, czasem się rzygać chce jak się któryś z was uśmiechnie.
Nawet jak gadacie, to widać te krzywe i żółte zębiska, nie myślcie sobie, że nikt nie zauważy.
Albo dziurska czarne nawet na dwójkach czy jedynkach!
Scaling brzmi obco? Brudasy....
Zamiast wydawać na nową kartę graficzną i nową grę, to odłóżcie na porządnego stomatologa i ortodontę.
Ludzie, wasz uśmiech to wasza wizytówka.
Nie imponują mi obcokrajowcy czy inni egzotyczni Enrique, ale fakt faktem - oni potrafią zadbać o piękny i zdrowy uśmiech. A to jest połowa sukcesu. Mając piękne zęby reszta gęby nie taka straszna.
Nie każdy rodzi się z uśmiechem Brada Pitta, ale przy waszych 15 k na miesiąc coś by się chyba dało odłożyć na to paskudne zębiska?
#gorzkiezale #niebieskiepaski #zeby #wyglad #mowiejakjest
źródło: comment_4je2P9l3Er0372YgJDk3vNIlokQ6Xd0b.jpg
PobierzGdy idziesz jeździć na rowerze i nie zakładasz kasku, w momencie upadku i rozbicia głowy możesz mieć pretensje tylko do siebie.
Gdy idziesz trenować sztuki walki znane z tego, że są sportem kontuzjogennym, to nie zakładając ochraniacza na zęby sam jesteś sobie winien, jeśli po jakimś trafnym ciosie stracisz kła.
Widzisz różnice między celowym poddawaniu się ryzyku - jazda na rowerze bez
Komentarz usunięty przez autora
Ja nie mam potrzeby wybielania zębów.
Prawda jest taka, że zdrowy uśmiech może pozytywnie wpłynąć na to, jak będziemy postrzegani przez innych, ale zdecydowanie nie jest jakimś czynnikiem
mentalne karyńsko bo jakiś wykopek ma bóldupy o to, że nie dba o zęby przez co wyglądają jak u starej, ruskiej kurtyzany.