Aktywne Wpisy

jatutylkopacze +176
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

To jest jakieś przegięcie, czasem się rzygać chce jak się któryś z was uśmiechnie.
Nawet jak gadacie, to widać te krzywe i żółte zębiska, nie myślcie sobie, że nikt nie zauważy.
Albo dziurska czarne nawet na dwójkach czy jedynkach!
Scaling brzmi obco? Brudasy....
Zamiast wydawać na nową kartę graficzną i nową grę, to odłóżcie na porządnego stomatologa i ortodontę.
Ludzie, wasz uśmiech to wasza wizytówka.
Nie imponują mi obcokrajowcy czy inni egzotyczni Enrique, ale fakt faktem - oni potrafią zadbać o piękny i zdrowy uśmiech. A to jest połowa sukcesu. Mając piękne zęby reszta gęby nie taka straszna.
Nie każdy rodzi się z uśmiechem Brada Pitta, ale przy waszych 15 k na miesiąc coś by się chyba dało odłożyć na to paskudne zębiska?
#gorzkiezale #niebieskiepaski #zeby #wyglad #mowiejakjest
źródło: comment_4je2P9l3Er0372YgJDk3vNIlokQ6Xd0b.jpg
PobierzU góry kuc pięknie zaprezentował, jak można naprawić uśmiech. Ortodonta plus wybielanie i inny człowiek.
źródło: comment_gmComQLjZ63s8zgGgaKcuiKzHsLDbHUS.jpg
Pobierzźródło: comment_ZwUzvJYVfTKRYW2lwSaRSuOhHy0PyBa7.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Moim zdaniem się nie opłaca i gdybym miał robić, to bym dołożył i zrobił to w jeden dzień.