Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jeśli kobieta jest piękna to znajdzie męża nawet stojąc na przystanku? To znaczy będą ją faceci zauważać i będą często podchodzić? Załóżmy, że taka "piękna" jest sama i szuka kogoś. Chyba nie jestem nawet ładna skoro nie podchodzą, czasem ktoś się gapi, ale wiem, że jakbym była piękna na tyle, że baliby się, że taka okazja się już nie powtórzy to miałabym pewnie ze trzy propozycje randek dziennie i to niezależnie czy kupuję mleko czy jadę tramwajem.
Mam rację?
Bo ja nie wierzę w to, że faceci boją się podejść do ładnych. Byłam świadkiem jak ktoś zagadał do babki w autobusie. W latach szkolnych to właśnie pierwsi lecieli do najładniejszych z nimi gadać, nikt się nie bał.
A może to kwestia stroju? Zbyt nudny i szary?
Co by was skłoniło do podejścia do kobiety i zagadania? może mieliście takie sytuacje? #podrywajzwykopem #randki #logikarozowychpaskow #tfwnobf #tfwnogf

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: moją byłą zaczepiali bezustannie, wystarczyło że wyszedłem w pubie na chwilę do toalety i już jakiś typ do niej podbijał, nawet na siłownię chodziła o 7 rano bo wieczorem faceci nie dawali jej żyć, także tak do pięknych dziewczyn faceci lecą jak ćmy do ognia a jak nie lecą to jej się tylko tak wydaje że jest piękna
  • Odpowiedz