Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jeśli kobieta jest piękna to znajdzie męża nawet stojąc na przystanku? To znaczy będą ją faceci zauważać i będą często podchodzić? Załóżmy, że taka "piękna" jest sama i szuka kogoś. Chyba nie jestem nawet ładna skoro nie podchodzą, czasem ktoś się gapi, ale wiem, że jakbym była piękna na tyle, że baliby się, że taka okazja się już nie powtórzy to miałabym pewnie ze trzy propozycje randek dziennie i to niezależnie czy kupuję mleko czy jadę tramwajem.
Mam rację?
Bo ja nie wierzę w to, że faceci boją się podejść do ładnych. Byłam świadkiem jak ktoś zagadał do babki w autobusie. W latach szkolnych to właśnie pierwsi lecieli do najładniejszych z nimi gadać, nikt się nie bał.
A może to kwestia stroju? Zbyt nudny i szary?
Co by was skłoniło do podejścia do kobiety i zagadania? może mieliście takie sytuacje? #podrywajzwykopem #randki #logikarozowychpaskow #tfwnobf #tfwnogf

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

faceci boją się podejść do ładnych

@AnonimoweMirkoWyznania: To nawet nie wiesz jak bardzo jest to prawdziwe. Poza tym, skoro jest ładna, to raczej już kogoś ma, prawda? Nie masz na czole wypisane wolna. No i z ładnymi jest też ten problem, że z wieloma zwyczajnie nie ma o czym gadać. Mają tylko wygląd.
  • Odpowiedz
sadbuttrue: Jak kobieta jest piękna, to nie ma bata, żeby nie była adorowana z każdej strony. Można być "całkiem ładną", przeciętną i mieć takiego pecha, że nikomu się w oko nie wpadnie, albo ktoś nie zagada, bo ma stulejkę, ale chciałby.

Wykopkom się wydaje, że ktoś, kiedyś, gdzieś na reddicie wrzucił wykres, że mnóstwo różowych jest uznawanych za atrakcyjne i mają masę atencji i to jest święta prawda bo jest na wykresie,
  • Odpowiedz
TerminowaKreatura: Co zrobić by być bardziej rozmowną w pracy? Jakieś sztuczki? Bo ja idę, robię, bardzie odpoczywam i sie relaksuje jak sobie siedzę sama, ale niestety tylko taka jedna jestem, reszta to same gaduły ;/ To jak zacząć więcej gadać ? ;/ #pracbaza #feels

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
  • Odpowiedz