@xqwzyts ten hajs i tak by ci państwo wzięło i zrobiło co chciało, fakt niezbyt mądry ten socjalistyczny program ale lepszy niż premie prezesików-krewnych w państwowych spółkach ;)
@Opipramoli_dihydrochloridum: z punktu widzenia osób które nie pobierają środków z 500+ najlepiej jest, aby osoby pobierający te fundusze jak najwięcej przeznaczali na alko i paliwo. Dlaczego ?
@ortofosforan: Masz dzieci? Życie jest niesprawiedliwe. Społeczność i cywilizacja tym się charakteryzuje że tworzy jedność i silniejszy wspiera słabszego skoro ten nie umie sobie w czymś poradzić. A jak chcesz wyznawać korwinizmy to idź mieszkać w dżungli. Tam znasz prawa silniejszego.
@polanny tak, co miesiąc z wypłaty ucieka mi ponad 1000 nim dostanę ją do ręki a teraz jeszcze drożeją wszystkie opłaty. Co do dróg to jest to jednak coś z czego korzystają wszyscy.sam zresztą mam auto więc się do tego dorzucam. Jak nie widzisz różnicy między czymś z czego korzystają wszyscy a prywatnymi wakacjami na koszt innych to kończę w tym miejscu dyskusje
Każdy ma prawo do wypoczynku. Jeśli biedna rodzina z biednymi dziećmi raz w życiu pojedzie sobie na wakacje to tylko dobrze a pieniądze i tak wrócą do gospodarki o ile nie będą wyjeżdżać za granicę. A wykopkom jak zwykle dupka zaczyna piec bo ktoś pojechał a oni piwniczą bo boją się do piekarni pójść a co dopiero wsiąść do pociągu czy auta.
HURR DURR nie róbmy dzieci bo szkoda na nie dotować pieniądze. Hurr ludności tego kraju durr ubywa, nie ma kto robić na emerytury, wielu ucieka. Są miejsca pracy a nie ma komu pracować. Dlaczego sprowadzacie ludzi ze wschodu do naszych polskich miejsc pracy. AAAARGRH!!!
źródło: comment_ZwCfmlfaRdLiL0hYNtsgMTFhvwSpwxFM.jpg
Pobierz@polanny: Jak pieniądze i tak wrócą do gospodarki to zróbmy 10000+ co sobie będziemy bronić.
@xqwzyts ten hajs i tak by ci państwo wzięło i zrobiło co chciało, fakt niezbyt mądry ten socjalistyczny program ale lepszy niż premie prezesików-krewnych w państwowych spółkach ;)
@panQTAZ: żyć i żreć
A jak chcesz wyznawać korwinizmy to idź mieszkać w dżungli. Tam znasz prawa silniejszego.
C--j tam z zadłużaniem kraju. Najważniejsze, że na wczasy można pojechać.
- Ej, nie wyjmuj mi pieniędzy z portfela!
- Oj ty narzekaczu zazdrosniku!
Komentarz usunięty przez moderatora
@polanny: Ej słuchaj, chcę
Komentarz usunięty przez autora
TO SOCJALISTA I KOMUNISTA - SZKODA STRZĘPIĆ RYJA