Aktywne Wpisy
lord-nihilus +179
pogop +193
Wtem! Na grupie, gdzie artyści sprzedają swoje obrazy XD
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
#madki #pieluszkowezapaleniemozgu #heheszki #humorobrazkowy #malarstwo #sztuka #art #obrazy
@polanny: Oczywiście. Jak patrzę na PITa nadziwić się nie mogę jak tak można uczciwie pracującego szabrować.
I mimo, iż mój Syn jest beneficjentem tego programu, a i następne dziecko będzie, uważam, że jest totalnie bezmyślny. Za tę kasę można dużo skuteczniej wspomóc rodziców.
@Krs90: streściłeś moje myśli
@kiszczak: masz teleporter by nie używać dróg a zabieg usunięcia wyrostka opłacisz sam w 100%?
@polanny: jakie to jest głupie myślenie
@polanny: spoko ale czemu za moj hajs?"
@xqwzyts: Bo glosujecie na socjalistow, idioci.
@xqwzyts: a czemu ty za mój hajs miałeś zniżkę na autobus? Czemu za mój hajs poszedłeś (chyba, nie wiem strzelam) na darmowe studia? Czemu za mój hajs się leczysz? Czemu za mój hajs możesz dostać rentę albo zasiłek? Czemu za mój hajs budują Ci drogi po których jeździsz? Bo tak k---a działa państwo i podatki. To nie jest ani mój ani twój hajs tylko
Ale p--------z
po co pracowac skoro dostana kase za robienie dzieci?
Albo nie ściągną sobie truchła z niemiec, zasilając przy tym ichnią gospodarkę.
@polanny: No tak 500+ zajebiście zwiększy dzietność. Po wcześniejszych wpisach mam wrażenie, że spałeś na podstawach przedsiębiorczości. Słusznie?