Wpis z mikrobloga

Mirki, jest poważny problem. Majstrowałem przy oświetleniu bagażnika w VW Jetta 2005r. pech chciał, że zrobiło się zwarcie i nie świeci nic w kabinie. Sprawdziłem bezpieczniki koło kierowcy i pod maską. Wszystkie są na pewno w porządku - sprawdzałem miernikiem. Czy są gdzieś ukryte jeszcze bezpieczniki w tym aucie? Sprawa pilna bo auto nie moje. #jetta #vw #volkswagen #golf #golf5 #elektryka #elektronika #motoryzacja
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stassma: Ale w kabinie w środku nawet lampki nie działają, a je dało się przyciskami normalnie włączać. Nie działa światło w kabinie z przodu, z tyłu, w schowku, w bagażniku.. Nawet jak wszystko jest zamknięte, wszystkie drzwi.. To chce sobie przyciskiem w środku włączyć to nic to nie daje. Jakiś bezpiecznik musiał pójść.
  • Odpowiedz
@kankosek: Odpalałeś potem samochód?
Pytam bo w Peugeotach jest "tryb oszczędzania energii". Jak za długo się coś świeci na postoju to wszystko gaśnie i chyba dopiero po uruchomieniu silnika to odpuszcza. Może VW ma podobne rozwiązania. Ewentualnie jakiś moduł elektroniki pokładowej musi się "zresetować".
  • Odpowiedz