Aktywne Wpisy
agareas +176
Czekałem rok że studiami, żeby iść na nie z dziewczyną, która dopiero w tym roku zdała maturę...
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Viado +8
Jakie jest wasze auto marzeń gdybyście mieli 200k gotówki i coś mieli teraz brać nowego z salonu?
Ja zaczynam: Cupra Fermentor w dieslu 2.0 TDI 150 KM z 7 biegowym automatem w lakierze petrol blue matt.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #samochody #cupra #fermentor
Ja zaczynam: Cupra Fermentor w dieslu 2.0 TDI 150 KM z 7 biegowym automatem w lakierze petrol blue matt.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #samochody #cupra #fermentor
tl;dr: co mam zrobić, co mam zrobić... :(
Zaszłam w ciążę. Partner chociaż miałam go za poważnego mężczyznę - nie jest ani poważny, ani mężczyzną. Myślałam, że się pobierzemy. Myślałam że za słowami cokolwiek stoi. Nie stoi nic prócz tchórza. Nie nie pobierzemy się. Zniszczył mi życie. Jestem w piątym miesiącu ciąży i ja nie mam zamiaru urodzić tego dziecka. Czy ktoś się orientuje czy w Polsce przywrócą mi miesięczkę w 24 tygodniu? Jakieś namiary. Mi się nic nie udało znaleźć, a na tory nie pójdę :( Na wsparcie rodziców też liczyć nie mogę. Sama z dzieckiem na życie nie zarobię. Nie mam zamiaru skończyć jako bezdomna czy w domu samotnej matki.
#zwiazki #aborcja #krakow #bochnia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
a na powaznie to #!$%@? nie boja sie zabic dziecka ale juz odwagi by dziecko do adopcji oddac nie maja xD ja #!$%@? xD takie jest zycie xD czego tu sie wstydzic? oddajesz dzieciaka i ktos inny wychowa (w polsce to tylko dzieci z patologii pijackiej zalegaja po domach dziecka - wszyscy chca ladnego zdrowego noworodka to pewnie ktos wezmie z pocalowaniem reki)
nie
Płód i noworodek to tylko potencjał, tak samo jak plemniki obok komórki jajowej.
a jak ktos jest glupie zwierze to splynie po nim jak po kaczce xD
najczesciej to chyba ludzie piją na starosc by zapomniec a potem leza po kosciolach krzyzem bo mysla ze
Za to judaizm od ponad 2000 lat zakazuje aborcji.
Kościół katolicki jasno jest przeciw dopiero od drugiej połowy xix wieku. Wg. Tomasza z Akwinu płód zdobywał duszę po 40 dniach od poczęcia w przypadku mężczyzny i 80 w przypadku kobiety.
7 lat to też przesada w drugą stronę. Nie powinno być wieku
Ile masz dzieci? Jeżeli więcej niż 0, które byś zabił?
@AnonimoweMirkoWyznania: ahahahah, zaciagnal do lozka i zgwalcil? Hurr durr ciaza to tylko jego odpowiedzialnosc, mial mnie utrzymywac i kochac do konca zycia...
Komentarz usunięty przez autora