Aktywne Wpisy
KarolaG17 +645
Ziobro zaskoczenia xDD Mazurek śmieje się z Giertycha, przyznaje się że ma bekę z Mraza, a aferę z funduszem sprawiedliwości nazwali "największą w tym tygodniu". Ten aparatczyk PiSowski już nawet nie udaje do jakiej bramki gra. "Dziennikarz".
Najlepszy cytat Mazurka z tego to: ,,nie oni pierwsi nie oni ostatni" xD więc dajmy już spokój idźmy dalej xD
#polityka #neuropa #kanalzero #sejm
Najlepszy cytat Mazurka z tego to: ,,nie oni pierwsi nie oni ostatni" xD więc dajmy już spokój idźmy dalej xD
#polityka #neuropa #kanalzero #sejm
o__0 +11
tl;dr: co mam zrobić, co mam zrobić... :(
Zaszłam w ciążę. Partner chociaż miałam go za poważnego mężczyznę - nie jest ani poważny, ani mężczyzną. Myślałam, że się pobierzemy. Myślałam że za słowami cokolwiek stoi. Nie stoi nic prócz tchórza. Nie nie pobierzemy się. Zniszczył mi życie. Jestem w piątym miesiącu ciąży i ja nie mam zamiaru urodzić tego dziecka. Czy ktoś się orientuje czy w Polsce przywrócą mi miesięczkę w 24 tygodniu? Jakieś namiary. Mi się nic nie udało znaleźć, a na tory nie pójdę :( Na wsparcie rodziców też liczyć nie mogę. Sama z dzieckiem na życie nie zarobię. Nie mam zamiaru skończyć jako bezdomna czy w domu samotnej matki.
#zwiazki #aborcja #krakow #bochnia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
a pewnie odrzucilas kilku fajnych beta chlopakow ktorzy by poswiecili zycie zeby byc dobrymi ojcami twojego dziecka
#logikarozowychpaskow
@AnonimoweMirkoWyznania: I bez sensu robiłaś, bo wtedy był czas na decyzje, a nie szarpanie się z idiotą. Teraz już za późno.
@AnonimoweMirkoWyznania: Nieprawda.
Nie słyszałem. Masz jakieś źródło tej informacji?
Nie zmienia to faktu, że okno życia jest złym rozwiązaniem. Matki nie powinny się obawiać zostawić dziecka w szpitalu.
Dlaczego?
@Slonx: Choćby taki, że nie oznacza ono z automatu wyjaśnienia sytuacji prawnej dziecka - rodzice się nie zrzekają praw do niego - i trudniej takie dziecko oddać do adopcji.
Inna rzecz, że zawsze mnie dziwiła ta ślepa wiara w to, że te dzieci w oknach życia są przynoszone przez rodziców.