Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
tl;dr: co mam zrobić, co mam zrobić... :(

Zaszłam w ciążę. Partner chociaż miałam go za poważnego mężczyznę - nie jest ani poważny, ani mężczyzną. Myślałam, że się pobierzemy. Myślałam że za słowami cokolwiek stoi. Nie stoi nic prócz tchórza. Nie nie pobierzemy się. Zniszczył mi życie. Jestem w piątym miesiącu ciąży i ja nie mam zamiaru urodzić tego dziecka. Czy ktoś się orientuje czy w Polsce przywrócą mi miesięczkę w 24 tygodniu? Jakieś namiary. Mi się nic nie udało znaleźć, a na tory nie pójdę :( Na wsparcie rodziców też liczyć nie mogę. Sama z dzieckiem na życie nie zarobię. Nie mam zamiaru skończyć jako bezdomna czy w domu samotnej matki.

#zwiazki #aborcja #krakow #bochnia

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Pobierz
źródło: comment_h6375ohSwTccjeVvUbLlqjKsOXC54wgK.jpg
  • 149
jak to mówią...do tanga trzeba dwojga. W samotnosci tych nóg nie rozkladala żadna kobieta, która zaszła w nieplaniwana ciążę.

@agaja: Jasne, ale jeśli do seksu podchodzi dość frywolnie to niech zadba o "BHP", w końcu to ona później zostaje z brzuchem a nie później lamenty " olaboga, bzykałam się z jakimś przypadkowym durniem, zaszłam w ciążę i on nie chce się oświadczyć ani ze mną żyć! Jak to?" Jak to się
@HrabiaZet: nie no jasne, trzeba do tego podchodzić z głową. Ale z wpisu głównego wynika, ze byli para.
To nie był przypadkowy, obcy facet, w takiej sytuacji kobieta ma pełne prawo wymagać od niego odpowiedniego zachowania.

Aczkolwiek od przypadkowego tez- jak ktos się pcha między te nogi, to powinienbyć świadomy, jsk to się może skończyć. Problem tkwi jedynie w tym, ze konsekwencje "bezposrednie" i mające największy wpływ na życie dotyczą przede
nie no jasne, trzeba do tego podchodzić z głową. Ale z wpisu głównego wynika, ze byli para.

To nie był przypadkowy, obcy facet, w takiej sytuacji kobieta ma pełne prawo wymagać od niego odpowiedniego zachowania.

Aczkolwiek od przypadkowego tez- jak ktos się pcha między te nogi, to powinienbyć świadomy, jsk to się może skończyć. Problem tkwi jedynie w tym, ze konsekwencje "bezposrednie" i mające największy wpływ na życie dotyczą przede wszystkim kobiety,
Oby to była zarzutka, bo w przeciwnym razie jesteś psychicznym mutantem wyprodukowanym przez pokolenie "mnie się należy" i "mogę robić co mi się podoba", i zasługujesz na szczególnie potępienie i napiętnowanie.

@eXsio: Bo przed propagandą sukcesu to nikt nie skrobał xD

Skrobali, i to jak #!$%@? - a wiecie czemu? Bo dwa-trzy pokolenia temu panna z dzieckiem (#!$%@? kogo obchodziło, jak poczętym, czy tatuś miał się z panną hajtać, czy ją