Aktywne Wpisy
agareas +176
Czekałem rok że studiami, żeby iść na nie z dziewczyną, która dopiero w tym roku zdała maturę...
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Viado +8
Jakie jest wasze auto marzeń gdybyście mieli 200k gotówki i coś mieli teraz brać nowego z salonu?
Ja zaczynam: Cupra Fermentor w dieslu 2.0 TDI 150 KM z 7 biegowym automatem w lakierze petrol blue matt.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #samochody #cupra #fermentor
Ja zaczynam: Cupra Fermentor w dieslu 2.0 TDI 150 KM z 7 biegowym automatem w lakierze petrol blue matt.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #samochody #cupra #fermentor
tl;dr: co mam zrobić, co mam zrobić... :(
Zaszłam w ciążę. Partner chociaż miałam go za poważnego mężczyznę - nie jest ani poważny, ani mężczyzną. Myślałam, że się pobierzemy. Myślałam że za słowami cokolwiek stoi. Nie stoi nic prócz tchórza. Nie nie pobierzemy się. Zniszczył mi życie. Jestem w piątym miesiącu ciąży i ja nie mam zamiaru urodzić tego dziecka. Czy ktoś się orientuje czy w Polsce przywrócą mi miesięczkę w 24 tygodniu? Jakieś namiary. Mi się nic nie udało znaleźć, a na tory nie pójdę :( Na wsparcie rodziców też liczyć nie mogę. Sama z dzieckiem na życie nie zarobię. Nie mam zamiaru skończyć jako bezdomna czy w domu samotnej matki.
#zwiazki #aborcja #krakow #bochnia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez autora
@megaloxantha: Ja ciebie też mogę określić istotą nierozumną. Mam prawo cię zakatować? Niestety nie.
@HrabiaZet: jak to mówią...do tanga trzeba dwojga. W samotnosci tych nóg nie rozkladala żadna kobieta, która zaszła w nieplaniwana ciążę.
http://www.dailymail.co.uk/health/article-341702/Most-liberal-abortion-limit-Europe.html
Mozes sprobowac jescze w Szweczi: In Sweden, abortion is provided free and on demand until week 18. After that, a woman must secure special permission from a medical board
@AnonimoweMirkoWyznania: a dlaczego twoja sytuacja ma tutaj na czymkolwiek ważyć ty oślizła kreaturo? swoje problemy i kompleksy załatwiaj u siebie.
Co się tyczy 500+ to jako samotnej matce należy Ci się od pierwszego dziecka, razem z pieniędzmi z Funduszu Alimentacyjnego będziesz miała za co to dziecko utrzymać, ewentualnie posłać do przedszkola.