Aktywne Wpisy

Atreyu +104
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz

Czy tak jak ja i mój #rozowypasek uważacie, że zaręczyny zaraz nie muszą oznaczać tego, że za rok, czy dwa trzeba się pobrać, bo takie ciśnienie?
Według nas to wejście na wyższy etap, ale niekoniecznie małżeństwo od razu, jak cała rodzina oczekuje.
My uważamy, że jesteśmy wyżej niż para, ale niżej niż małżeństwo i o małżeństwie będziemy myśleć wtedy, kiedy zamieszkamy ze sobą bardziej na stałe, a teraz jesteśmy na wyższym levelu:-D
Z nami jest coś nie tak, czy takie dziwne społeczeństwo, że przywykli i myślą, że zaręczyny= natychmiastowy ślub ?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@xamini: Nie bądź naiwna :)
Chyba tylko skończony gamoń nie brałby pod uwagę, że coś może pójść nie tak. Juz nie wspomnę o planowaniu całego życia (ʘ‿ʘ) No typowe podejście różowego :)) Nie mogę się doczekać aż kobieta ułozy mi plan na resztę mojego życia :)
No i współczuje Ci jeśli jakaś kobieta próbowała Ci układać życie. Ja nie mam zamiaru nikogo sobie podporządkowywać, tym bardziej wbrew jego woli. Potrafie zbudować związek oparty na współpracy, dobrej komunikacji i zaufaniu :)
@xamini: Każda kobieta podświadomie to robi własnie posługując się argumentem że przecież sfinalizowany związek powinien trwać do końca życia. facetowi to jest niepotrzebne. Ślub to ograniczenia, wyrzeczenia i proza życia. I to wszystko jedynie w zamian za możliwość współspania z opcją abonamentowego bzykania (albo i nie bo nie ma takiej gwarancji...)
Komentarz usunięty przez autora
A tak, popularny wśród ludzi mit o konieczności wspólnego mieszkania przed ślubem (a tu widzę, że nawet przed zaręczynami). Oczywiście jeszcze śmieszny obrazek, jak to logika tak bardzo zgwałcona, bo przecież trzeba przetestować partnera/partnerkę przed zakupem, a bez wspólnego mieszkania to tak bardzo branie w
@Asterling: Będę złośliwy.
Jak się z k---ą ożenisz, to stracić możesz.
@Zkropkao_Na: Yhm, ehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)