Aktywne Wpisy

źródło: temp_file3317111120295486178
Pobierz
Szyszkalogin +19
#przegryw A wy zazdrośni #glodnyjakpies
źródło: temp_file7495068918892423209
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3317111120295486178
Pobierz
źródło: temp_file7495068918892423209
PobierzWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Czy tak jak ja i mój #rozowypasek uważacie, że zaręczyny zaraz nie muszą oznaczać tego, że za rok, czy dwa trzeba się pobrać, bo takie ciśnienie?
Według nas to wejście na wyższy etap, ale niekoniecznie małżeństwo od razu, jak cała rodzina oczekuje.
My uważamy, że jesteśmy wyżej niż para, ale niżej niż małżeństwo i o małżeństwie będziemy myśleć wtedy, kiedy zamieszkamy ze sobą bardziej na stałe, a teraz jesteśmy na wyższym levelu:-D
Z nami jest coś nie tak, czy takie dziwne społeczeństwo, że przywykli i myślą, że zaręczyny= natychmiastowy ślub ?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
źródło: comment_PUW9BZCv2rKZfzSsvvm2WQqzGMctYL2x.jpg
PobierzŚlub powinien nastąpić w rok poi oświadczynach.
@AnonimoweMirkoWyznania: Przecież zaręczyny to właśnie deklaracja zawarcia małżeństwa. Nie uważam, żebyście byli wyżej niż para, bo z jakiej niby racji. Jesteście trochę jak bezrobotny który zadeklarował, że pójdzie do pracy ale w sumie to nie wiadomo czy za dwa lata czy
Wiadomo, nie chodzi o to, żeby od razu ustalać twoim na za miesiąc:p, ale jest to jednak konkretna deklaracja i bez sensu jest odkladanie na nieokreslone "kiedys".
Komentarz usunięty przez autora
@Glutaminian_Sodu: tak z czystej tylko ciekawości -po co zaręczyny, skoro nie planujecie ślubu? :)
@mike8834:
- Dziedziczenie
- Domniemanie ojcostwa
takie tam duperelki
Poza tym dla mnie to wiele znaczy i dla niej również
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
Chyba, że ślub ze świadkami, rodzicami i to wszystko.:) Choć i na to trzeba mieć pieniądze
wersja dobra: aaa w 2025 roku.
wersja zła: a kiedy ciotki pogrzeb?