Wpis z mikrobloga

ostrzegam przed https://electrocenter.net/ dzisiaj szukałem pomysłu na prezent w internecie i wpadłem na ich stronę, wszystko w zaskakująco niskich cenach (co już wzbudziło moje podejrzenie), zdecydowałem się zamówić produkt za pobraniem i tutaj własnie już upewniłem się co do ich niecnych zamiarów, otóż wysyłka z przedpłatą jest darmowa natomiast koszt dostawy w przypadku płatności przy odbiorze wynosi 150 zł !!!
  • 1335
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a ja wczoraj zgłosiłem na policję jak i mam też listy i potwierdzenie ze wysłałem od odstąpienie od umowy listem poleconym priorytetowym z potwierdzeniem odbioru dlatego tak iż dzwoniłem do prawnika to tak kazał najlepiej zrobić jako dowód wysłania no i że liczy sie od momentu wysłania listu a ja zrobiłem odstąpienie od umowy i wmieściłem sie z tym czasem bo tak to bym musial czekać i czekać
  • Odpowiedz
ja napisałem odstąpienie od umowy i wysłałem listem poleconym priorytetem z potwierdzeniem odbioru oczywiscie na traugutta 12 mi nie odebrali mam list w domu a ten drugi adres to jest awizo ale to wszystko sobie trzymaj na policji jak byłem kazali mi to zostawić do wyjaśnienia sprawy
  • Odpowiedz