Aktywne Wpisy

LukaszTV +456
AHA xd jak widać Polaczki wszystko obejdą xdd
Już widzę jak ktoś kupuję butelkę wody 3,001l
#polakicebulaki #kaucja #systemkaucyjny #heheszki #ustronianka #napoje #kaufland #gospodarka #ekologia
Już widzę jak ktoś kupuję butelkę wody 3,001l
#polakicebulaki #kaucja #systemkaucyjny #heheszki #ustronianka #napoje #kaufland #gospodarka #ekologia
źródło: image
Pobierz
CrokusYounghand +141
źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz

Ja tego nie rozumiem, słonecznik w skorupce, tylko takiej jakby dłuższej, jest przyprawiony z ZEWNĄTRZ, na skorupce. W środku jest zwykłe nasionko. WTF?! Mam jeść razem z tą skorupką czy wyłuskiwać nasionka? Jeśli wyłuskiwać, to trochę bez sensu, że to skorupka jest w paprykowej przyprawie, a w środku nic nie czuć. Z kolei jak jem ze skorupką, to z początku spoko, bo chrupkie i pikantne, ale potem ten smak przemija i mam same wióry w ustach. WTF?! Jak to jeść?!
#kiciochpyta #jedzenie #gastronomia
źródło: comment_1657888114LCT8KK2ZE4izmiao1GxYug.jpg
Pobierzźródło: comment_1668691015VgFBLYWlCVJGOY1BHxMGSI.jpg
PobierzMam nadzieję, że
@DzieckoSzczescia: Tak trzeba żyć! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@kaspernova: Za to Ty chyba
Kilka lat wcześniej kupiłem podobny słonecznik w śp. Tesco, solony w łupinach ale ziarenka mniejsze i ciemne, bardziej przypominał nasz. Nie było napisane, że turecki, więc nie mogłem trafić na ten wątek. I wiecie co było napisane na opakowaniu?
Nie dałem rady zjeść całego i go wypieprzyłem. Ten chyba skończy podobnie, po
Historia jest taka, że przywiozłam sobie dwie paczki solonego słonecznika z Erywania. Myślę, a tak to tu lubią, spróbuję. Szkoda, ze będąc w Armenii nie zapytałam, jak go jedzą. No więc próbuję obierać ja zwykły, świeży - ciężko. Darowałam sobie. Drugie podejście - w całości - da się, nawet smaczne. Ale coś mi nie pasowało. I tak trafiłam tu. Jem dalej, trzymajcie za mnie kciuki jutro ;D