Aktywne Wpisy

EmcePomidor2 +473
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to

WielkiNos +70
Najlepsze męskie teksty na podryw. Nie dziękujcie.
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow

Ja tego nie rozumiem, słonecznik w skorupce, tylko takiej jakby dłuższej, jest przyprawiony z ZEWNĄTRZ, na skorupce. W środku jest zwykłe nasionko. WTF?! Mam jeść razem z tą skorupką czy wyłuskiwać nasionka? Jeśli wyłuskiwać, to trochę bez sensu, że to skorupka jest w paprykowej przyprawie, a w środku nic nie czuć. Z kolei jak jem ze skorupką, to z początku spoko, bo chrupkie i pikantne, ale potem ten smak przemija i mam same wióry w ustach. WTF?! Jak to jeść?!
#kiciochpyta #jedzenie #gastronomia
Komentarz usunięty przez autora
Podejrzeń zaczęłam nabierać następnego dnia, gryziona jednocześnie większa liczba ziaren po niedługim czasie dosłownie zamieniała się w coś jakby masę wiórową xD
To do tej pory najdurniejsza rzecz jaką zrobiłam w tym roku xd jestem z siebie skrycie dumna.
PS. Minęło kilka dni i