Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +312
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
23567435375 +68

![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

#twinpeaks #seriale
źródło: comment_FZbwxABvH9ZvJYK10ne6sXI0sOxo0Bug.jpg
Pobierzpierwszy sezon jest jedna z najlepszych rzeczy jaką widziałem jeśli chodzi o seriale. drugi natomiast znajduje się na kompletnie drugim końcu tej skali. warto zobaczyć, bo to rzecz kultowa i spory element popkultury ale obecnie moim zdaniem telewizja zaszła już dużo dalej niż wtedy Lynch.
Poza tym żaden serial nie ma tak klimatycznej muzyki, i ogólnie małomiasteczkowego klimatu.
Na liście, poza aktorami grającymi w poprzednim sezonie możemy znaleźć m.in. Michaela Cerę, Naomi Watts, Trenta Reznora, Richarda Chamberlaina, Jennifer Jason Leigh, Laurę Dern, Monicę Bellucci, Jima Belushiego, Eddiego Veddera, Tima Rotha, Amandę Seyfried . W nowym sezonie Twin Peaks pojawi się także polska aktorka Karolina Wydra.
@Iudex: @wietnam67: będziecie rozczarowani i to bardzo. Czemu? Dzisiejsza technika jeszcze nie potrafi być na tyle dobra, by wygrać z sentymentem. Nie pamiętacie za bardzo minusów, lecz skupiacie się na plusach i to one wam zostały w głowie. To raz.
A dwa: gdybyście od czasu
@simperium: I tu się mam nadzieję mylisz. Z serialu nie pamiętałem dosłownie nic - bo oglądałem go za gówniaka i to nie cały. Rok temu obejrzałem całość i byłem zachwycony - mimo
źródło: comment_jy2YjmzOfMzsXmAe60TYDYanzzbNehpB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@aegypius: Więcej w tym było winy stacji ABC. Za bardzo się wtrącali i wyszło jak wyszło.