Aktywne Wpisy

klocus +468
Ceny w polskich knajpach odyeabały już totalnie. Makaron z jajkiem, śmietaną i boczkiem za 80 zł XD
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
źródło: IMG_1320
Pobierz
adamsowaanon +35
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok £4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

W końcu poszedłem biegać - wpadła idealna pogoda, zimno i deszczowo. Bałem się o alergię, ale jednak nie było źle. Łapało mnie do 3 kilometra, a później puściło. Zauważyłem, że ważne, żeby nie połykać śliny, bo przez nią zaczynam się dusić (alergeny mocno). W planie było 5 km, ale zrobiłem 10 bo tak dawno nie biegałem takiego dystansu. Tempo baaaaardzo średnie, ale po ukończeniu biegu przypomniałem sobie, że w sumie to 4 dni temu oddawałem krew i nie wiem jakim cudem o tym zapomniałem xD Także nie narzekam, trzeba celować w taką pogodę i liczyć na to, że alergia nie złapie.
#biegajzwykopem #bieganie #ruszmirko
Statystyki:
Dystans: 10.02 km
Wertykalnie: 725m(↑363m/↓362m)
Czas: ◷01:03:04
Średnie tempo: 6:17 min/km
Średnia prędkość: 9,53 km/h
Kalorie: 864 kcal
#sztafeta #ruszwroclaw
Wpis dodany za pomocą tego skryptu