Aktywne Wpisy

Krupier +41
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
Pobierz
Lujdziarski +52
#pokazkota #dziarskikacperek Siedzę i myślę, że w Lipcu pojadę na 90 urodziny babci, cała rodzina ma być. Nagle mi się przypomniało, że muszę przecież z Bambarylami zostać xD bo przecież nie ma mi kto kotków pilnować, no i po urodzinach xD
źródło: 1000045585
Pobierz

sprawdzam numer VIN na https://historiapojazdu.gov.pl dla używanej Hondy, którą chce kupić i mimo, że auto nie jest nowe (2007) to nie ma tam nic na temat ostatnio zarejestrowanego przebiegu :/ Jest jakaś szansa, żeby to gdzieś sprawdzić? Możliwe, że na tym nie ma, a w płatnych raportach będzie? Czy to coś oznacza, że nie ma tam wpisanych przebiegów? Tak w ogóle to ta strona mi podała, że auto jest pierwszego właściciela (nie było żadnego przerejestrowania), natomiast InfoCar podało, że było w lutym...
#samochody #vin #motoryzacja #auto #honda
@Piotrek00: auto nie było sprowadzone zza granicy? Jak nie to możesz jeszcze poprosić o wydruk z ostatniego przeglądu.
@Piotrek00: ASO, ale tylko jeżeli bywało tam regularnie również po gwarancji, a to