Aktywne Wpisy

WielkiNos +140
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
PobierzJak mieszkam na wsi i kupuję napoje w lokalnym sklepie to gdzie mam to co mam zrobić z butelkami/puszkami?
#butelki #systemkaucyjny
#butelki #systemkaucyjny

#gamedev
źródło: comment_C4MVpQLOeuIAc4gOnJMZBz3XqwMdbyMz.jpg
PobierzKreatywne CV, ale spartolił detale.
@Hipokryta: zależy jak to rozumieć, akurat w HoMM3 najwyższą wyświetlaną wartością umiejętności podstawowych jest 99 właśnie (tzn. można mieć wyższą, ale i tak się wyświetli 99)
pytanie jak ma ogarniać zespół od strony technicznej (bo od tego jest project manager) bez umiejętności technicznych
Od tego jest kolego architekt. Jedziecie tu po gościu jak po burej suce nawet go nie znając. Czy Wy serio myślicie, że ludzi zatrudnia się tylko na podstawie CV? Jest jeszcze coś takiego jak rozmowa kwalifikacyjna. Gość ma typowy profil PM-owy. Nie każdy PM był w przeszłości programistą (mimo, że większość taką