Aktywne Wpisy
kondor_20_zglos_sie +324
Ciężka noc instagramowej lekarki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trzeba mieć IQ wysoko by takie coś wrzucać w internety swoją drogą.
#lekarski #lekarz #lekarz100k #medycyna #konowalposting #programowanie #pracbaza #korposwiat #programista15k
#lekarski #lekarz #lekarz100k #medycyna #konowalposting #programowanie #pracbaza #korposwiat #programista15k

Serrrek +899
Poleciałem na Borneo, moje marzenie od 20 lat, jak miałem taki magazyn National Geographic w domu ze zdjęciami. Oglądam te zwierzęta dzikie w dżungli a tam Janusz xDDD. Jak parskłem, przewodniczka nie kuma o co mi chodzi to jej powiedziałem że tylko Polak zrozumie, jak będzie ktoś z Polski to niech powie „Yanush” to się ucieszą
#podroze #podrozujzwykopem #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
#podroze #podrozujzwykopem #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
źródło: IMG_0343
Pobierz

#gamedev
źródło: comment_C4MVpQLOeuIAc4gOnJMZBz3XqwMdbyMz.jpg
PobierzKreatywne CV, ale spartolił detale.
@Hipokryta: zależy jak to rozumieć, akurat w HoMM3 najwyższą wyświetlaną wartością umiejętności podstawowych jest 99 właśnie (tzn. można mieć wyższą, ale i tak się wyświetli 99)
pytanie jak ma ogarniać zespół od strony technicznej (bo od tego jest project manager) bez umiejętności technicznych
Od tego jest kolego architekt. Jedziecie tu po gościu jak po burej suce nawet go nie znając. Czy Wy serio myślicie, że ludzi zatrudnia się tylko na podstawie CV? Jest jeszcze coś takiego jak rozmowa kwalifikacyjna. Gość ma typowy profil PM-owy. Nie każdy PM był w przeszłości programistą (mimo, że większość taką