Aktywne Wpisy

MiszczJoda +779
Mirabelki i Mireczki, pijcie ze mno kompot! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak
źródło: 20250119_125717
Pobierz
#6poziomraka
Juz w #szczecin.
Rana bardzo dobrze sie goi. Szwy do usuniecia za jakies 5-10 dni. Jak nie jestem zmeczony, to gadka idzie żwawo. Podejrzewam, ze to trochę potrwa (tak tez twierdzą lekarze). Najwazniejszy jest wypoczynek, no i moze pozniej jakas opieka logopedyczna.
Juz w #szczecin.
Rana bardzo dobrze sie goi. Szwy do usuniecia za jakies 5-10 dni. Jak nie jestem zmeczony, to gadka idzie żwawo. Podejrzewam, ze to trochę potrwa (tak tez twierdzą lekarze). Najwazniejszy jest wypoczynek, no i moze pozniej jakas opieka logopedyczna.
źródło: 1000011375
Pobierz

#gamedev
źródło: comment_C4MVpQLOeuIAc4gOnJMZBz3XqwMdbyMz.jpg
Pobierz@Hipokryta: myślę, że masz rację. Koleś jako najważniejsze wpisał "Team leadership", więc strzelam, że kiedyś dostał takie CV do rozpatrzenia i nieco nieudolnie skopiował pomysł.
@Aerdyn: Nie zapomnij o ikonie many w skillu jako readiness to start working ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Team Leadership
Agile
Project planning
SOA planning
IT recruitment
źródło: comment_S7X8ckg9fSJLz1hctABX5Zip0Lv9zs4y.jpg
PobierzDo tego jeśli skoro chce rekrutować to powinien wiedzieć czego wymaga od potencjalnego pracownika.
@splesnialakanapkazplecaka: Z tym rekrutowaniem, to sobie strzelil w stope, bo jego CV jest maloczytelne. Zamiast wypisac swoje mocne strony, skupil sie na stronie graficznej. To rozumie sie samo przez sie, ze musi ogarniac swoj zespol.