Aktywne Wpisy

aa-aa +685
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

krucjan +25
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

Nie szanuję siebie za to, że zmarnowałem czas na przeczytanie tej ścianki płaczu :| Parę uwag:
@Emes91: Pewnie dlatego istniała tajna grupa, skrypty do plusowania itp. takie luźne podejście.
@Emes91: Rozumiem że uważasz że ich zachowanie jest całkowicie normalne i zdrowe. Typowe dla normalnie myślącego człowieka. Gratulacje.
Oni przekroczyli pewną granicę, to nie było obrażanie jakie się zdarza ale chęć zdeptanie komuś życia, całkowitego nasrania mu w nie bo nie spodobały
@Dutch: tu link dla kolegi, co prawda dość stary, ale osoby z neuropy(a nie byle mirek postujący na mikro) mniej więcej przedstawiły swoje poglądy: http://www.wykop.pl/wpis/4706517/dzisiaj-odkrylem-tag-neuropa-nie-jestem-lewakiem-i/
btw autor zapomina o dziesiątkach, albo nawet setkach manipulacji prawicowych mediów i wykopowiczów które ktoś z neuropy obnażył pod tagiem, ale w komentarzach pod znaleziskiem na głównym. No, ale pewnie nie pasowało pod główną tezę tego wywodu. ( ͡
@Dutch: Hmmm, ciekawe zatem, do czego służy powód zgłoszenia pt. "Nieprawidłowe tagi". Pewnie jakaś moderatorska nowomowa.
@Emes91: nsfw, islam, imigranci i polityka. Reszta tagów nie jest w żaden sposób moderowana
@Kamill: Nie tyle nie pasowało, co było dla tej tezy kompletnie irrelewantne. Ja obalam twierdzenie, że neuropa jest obrońcą merytoryczności, wysokiego poziomu i RiGCZu. Wyobraź
Robienie przeróbkowych zdjęć jego żony i życzenie mu śmierci to jest pół żart dla ciebie? Screeny ci dać czy zacytować?
Przeczytałem wystarczająco dużo, by przekonać się, że jedynym ignorantem w tamtej nitce okazałeś się Ty. Dziwię się trochę, bo na Twoim miejscu wstałbym rano, złapał
źródło: comment_bdyVZgKo6N0ZFUe2EJ22nyYdbNVxqXd5.jpg
Pobierz