Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 181
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Emes91: stary, szanuję że Ci się chciało.
Nie szanuję siebie za to, że zmarnowałem czas na przeczytanie tej ścianki płaczu :| Parę uwag:

Po drugie - zwróćcie uwagę na jeden z tych wpisów, gdzie linia obrony brzmi "on nie jest z neuropy!!11". To jest jedna z dość powszechnych taktyk neuropków. Nieważne, że ktoś masowo postuje pod tagiem #neuropa, nieważne, że robi to niezmiennie zgodnie z ogólnym "wzorcem światopoglądowym" neuropy,
  • Odpowiedz
bo #4konserwy to luźna grupa ludzi, których łączy wyłącznie bliskość światopoglądów, a nie potrzeba wzajemnego adorowania się i "reagowania" na coś.

@Emes91: Pewnie dlatego istniała tajna grupa, skrypty do plusowania itp. takie luźne podejście.
  • Odpowiedz
@Pertaseth: Nie ja, podałem po przykładzie że idioci mogli obrać mnie na cel bo nie spodobałyby się im moje wpisy na wykopie tak jak innego użytkownika.

@Emes91: Rozumiem że uważasz że ich zachowanie jest całkowicie normalne i zdrowe. Typowe dla normalnie myślącego człowieka. Gratulacje.
Oni przekroczyli pewną granicę, to nie było obrażanie jakie się zdarza ale chęć zdeptanie komuś życia, całkowitego nasrania mu w nie bo nie spodobały
  • Odpowiedz
@Pertaseth: Przejrzyj tag znalezni jego i jego żonę. Mówili na poważnie o tym żeby zaspamować internet przerobionymi zdjęciami jego żony a do jego szefa masowo pisać jakie zainteresowania ma jego pracownik. Rozdmuchany stalking niegroźni i normalni ludzie.
  • Odpowiedz
Kolejny akapit, kolejna projekcja, kolejna bzdura

@Dutch: tu link dla kolegi, co prawda dość stary, ale osoby z neuropy(a nie byle mirek postujący na mikro) mniej więcej przedstawiły swoje poglądy: http://www.wykop.pl/wpis/4706517/dzisiaj-odkrylem-tag-neuropa-nie-jestem-lewakiem-i/

btw autor zapomina o dziesiątkach, albo nawet setkach manipulacji prawicowych mediów i wykopowiczów które ktoś z neuropy obnażył pod tagiem, ale w komentarzach pod znaleziskiem na głównym. No, ale pewnie nie pasowało pod główną tezę tego wywodu. ( ͡
  • Odpowiedz
@Emes91: analiza może i wypchana po brzegi niestrawną pretensją, ale trafna w ocenie silnej solidarności(która może się ograniczyć jedynie do dawania plusów i ustawiania avka) neuropy. U konserw też się to da zauważyć, lecz bardziej na wykopalisku. Natomiast analiza całkowicie chybiona w próbie ujęcia konserw jako grupy zbudowanej na bazie wyznawanych poglądów - reakcjonisci z definicji muszą zawsze mówić podobnym językiem, więc nic dziwnego, że łatwo im się utożsamiać z
  • Odpowiedz
Newsflash: tagi na wypoczanie nie są w żaden sposób moderowane.

@Dutch: Hmmm, ciekawe zatem, do czego służy powód zgłoszenia pt. "Nieprawidłowe tagi". Pewnie jakaś moderatorska nowomowa.

każdy random albo głupek możesz przyjść i zapostować dowolną rzecz pod dowolnym tagiem. Nie znaczy to, że choćby stał koło prawdziwej Neuropy (nie żeby taka istniała (
  • Odpowiedz
btw autor zapomina o dziesiątkach, albo nawet setkach manipulacji prawicowych mediów i wykopowiczów które ktoś z neuropy obnażył pod tagiem, ale w komentarzach pod znaleziskiem na głównym. No, ale pewnie nie pasowało pod główną tezę tego wywodu. ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Kamill: Nie tyle nie pasowało, co było dla tej tezy kompletnie irrelewantne. Ja obalam twierdzenie, że neuropa jest obrońcą merytoryczności, wysokiego poziomu i RiGCZu. Wyobraź
  • Odpowiedz
@Emes91: Teraz to o-------ś...

ocenianie ich tak, jakby to faktycznie zrobili, podczas gdy to nigdy nie wyszło poza sferę półpoważnych zamiarów, to przegięcie

Robienie przeróbkowych zdjęć jego żony i życzenie mu śmierci to jest pół żart dla ciebie? Screeny ci dać czy zacytować?

Po drugie - ocenianie całej grupy na podstawie działalności bodaj kilku osób też
  • Odpowiedz
@Emes91: ziew. Tryhardujesz intelektualnie mocno, ale treści w tym mało.

Pokazałeś właśnie, że nie przeczytałeś tej dyskusji. W sensie, tak zakładam, mogło być tak, że przeczytałeś i nie zrozumiałeś, ale to by było uwłaczające dla Twojego intelektu, bo nic trudnego do zrozumienia tam nie pisałem.

Przeczytałem wystarczająco dużo, by przekonać się, że jedynym ignorantem w tamtej nitce okazałeś się Ty. Dziwię się trochę, bo na Twoim miejscu wstałbym rano, złapał
  • Odpowiedz