Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 181
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Emes91: naprodukowałeś się, nawet myślałem żeby przeczytać całość, ale jak już w drugim akapicie piszesz nieprawdę o genezie neuropy, to znaczy że niewiele o niej tak naprawdę wiesz.
  • Odpowiedz
@Emes91: Masz rację co do neuropków, nie masz racji co do konserw. Najlepiej czarnolistować najbardziej wygadanych z jednej i drugiej strony, niech sobie robią gałę we własnym zakresie, ja nie muszę na to patrzeć.
  • Odpowiedz
@Emes91 zapomniałeś o:
tl;dr neuropa zniszczyła mi życie, nigdy w niej nie byłem, ale opowiem o genezie i motywach, jak nie będę miał racji to napiszę, że dobitnie udokumentowałem, że mam rację

Szkoda, że olałeś ten fragment z rozmowy ze @Skyworld:

"Powysyłaj to jego przełożonym
  • Odpowiedz
@Emes91: Że też tobie się kolego chciało rozmawiać z osobami typu @durielek, @Cheater
Ja już ich mam od dawna na czarnej liście. A co do jednego użytkownika który twierdzi że jest taki obiektywny i merytoryczny to próbował mnie przekonać że Korwina można wyzywać o stetryczałych dziadków bo to atakuje się jego działalność a Biedronia już nazwać pedałem nie bo atakuje się go osobiście.
  • Odpowiedz
@Emes91:

Wiele o wysokim poziomie omawianych tutaj osobników mówią początki neuropy. Otóż zaczynała ona jako ukryta grupa służąca do manipulacji znaleziskami. Oczywiście nie przeszkodziło im to w żadnej mierze w przewodzeniu linczowi na prawacką grupę robiącą dokładnie to samo, co oni 2 lata wcześniej - w trakcie tak zwanej akcji Banhammer. Ot, taki mały kamyczek do ich ogrodu hipokryzji.

Tego nie
  • Odpowiedz
@Emes91: Towarzystwo wzajemnej adoracji, które zaspokaja instynkt stadny pod płaszczykiem elitarności i pseudointelektualnych wywodów - coś w rodzaju kuców zbijających się w grupki na przerwie w gimnazjum ( ͡° ͜ʖ ͡°) Śmieją się z katoprawicy i kolibrów, a zachowują się dokładnie tak samo i dokładnie tak samo czują się lepsi od reszty. Powiedziałbym, że z tego wyrosną, ale niestety oni w większości są chyba dorośli :/
  • Odpowiedz