Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 181
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Skyworld: Czekaj, czekaj! W ciągu 24 godzin chyba nie było żadnej afery, a tutaj użytkownik @castanesis

Użytkownik zbanowany permanentnie
za naruszenie regulaminu, nieodpowiednie zachowanie, notoryczne manipulowanie głosami w znaleziskach - grupa użytkowników zmawiała się na wykopywanie treści zgodnych z ich poglądami i zakopywanie znalezisk, które były niezgodne z ich poglądami

Czyli robili to ręcznie?Nie ma tu słowa o skrypcie, a mimo tego gość padł.
  • Odpowiedz
@Emes91: Wojna była, jest i będzie. Fakt, neuropki zmieniają poglądy jak rękawiczki - nie ma sensu z nimi dyskutować.

Na przykładzie powyższego postu mojego jestem jednak w stanie stwierdzić że istnieją tajne grupy zarówno z #neuropa jak i z #4konserwy. Być może nawet kilka.
  • Odpowiedz
@Pertaseth: Odnosiłem się do starej afery.
Zmawianie się grupowo w celu manipulacji jest zabronione i za to lecą bany, podanego przez ciebie nie znam więc się nie wypowiem. Mówiłem tylko że mimo wszystko jest różnica wobec robienia czegoś ręcznie a lecenia na skrypcie bo artykuł jest dodany przez użytkownika którego nie lubimy.
  • Odpowiedz
Dalej nie czytałem. Jest różnica między zakopywaniem ręcznym a z automatu.

@Skyworld: Tak, ale jest to różnica ilościowa, a nie jakościowa. Po prostu jedna metoda jest sprawniejsza od drugiej.

Tym bardziej że cała neuropa nie zakopuje każdego znaleziska, tak część z nich można znaleźć ale tag liczy 772
  • Odpowiedz
@Emes91: Wow, pewnie poświęciłeś na pisanie tego cały dzień, a co najmniej 80% treści to bzdury, twoje domysły i odwoływanie się do wpisów olanych przez wszystkich. Ale dzięki za akapit o solidarności, zrobiło mi się ciepło w brzuszku :3
  • Odpowiedz
@geomag42: Mylisz się, ja pisałem ten wpis cały życie. Bóg stworzył mnie i naznaczył, co bym dzisiejszego dnia spłodził to cudo.

I dziękuję za Twoje jakże merytoryczne i potwierdzone argumentami uwagi, pięknie pokazałeś mi i wszystkim, jak się mylę co do Was.
  • Odpowiedz
@Pertaseth: Jeśli zrobisz to na wykopie i dasz jasno do zrozumienia żeby to wykopali bo tak podchodzi to pod manipulacje. Z reguły jednak manipulowanie uznaje się jako masowe zakopywanie.
@Emes91: Masz rację, tylko o tym gadali tak to nawet spoko ziomki. Nie to że takie urojenia się leczy czy coś.
Czyli rozumiem że jeśli paru zjebów zacznie mnie stalkować i zmawiać się w celu poniżania mnie i mojej
  • Odpowiedz
Jak zamierzasz pisać kolejne teksty tego typu to załóż tag, np #emeswidzi.

@geomag42: Sorry, nie jestem na tyle zapatrzonym w siebie bufonem, co by tworzyć tagi w takim stylu. Musiałeś pomylić mnie z korolukiem.
  • Odpowiedz