Aktywne Wpisy
Ganyel +5
Sporo ostatnio było wpisów krytykujących polskich restauratorów i w ogóle krajową gastronomię. Ze zdecydowaną większością się zgadzam: wysokie ceny, kiepska jakość jedzenia i obsługi, cwaniakowanie. Ale dla równowagi chciałbym zwrócić uwagę na polskich konsumentów. Bo tu jest niestety podobnie, a jakoś o tym się nie pisze... Dlaczego? W skrócie wygląda to tak, że rodacy nie mają pojęcie o tym jak zamawiać, co zamawiać, czego nie robić, a jak należy się zachowywać. Kilka

beconase +568
źródło: GxTLYkCXIAAxQla
Pobierz

![Dziewczyny, 12 letnie, uważają ze ONLYFANS to alternatywa względem pracy [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/8bc6c9a669e7152b628112593eb436258572843d0b16bc0284013118f71d086a,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez moderatora
Użytkownik zbanowany permanentnie
za naruszenie regulaminu, nieodpowiednie zachowanie, notoryczne manipulowanie głosami w znaleziskach - grupa użytkowników zmawiała się na wykopywanie treści zgodnych z ich poglądami i zakopywanie znalezisk, które były niezgodne z ich poglądami
Czyli robili to ręcznie?Nie ma tu słowa o skrypcie, a mimo tego gość padł.
Na przykładzie powyższego postu mojego jestem jednak w stanie stwierdzić że istnieją tajne grupy zarówno z #neuropa jak i z #4konserwy. Być może nawet kilka.
Zmawianie się grupowo w celu manipulacji jest zabronione i za to lecą bany, podanego przez ciebie nie znam więc się nie wypowiem. Mówiłem tylko że mimo wszystko jest różnica wobec robienia czegoś ręcznie a lecenia na skrypcie bo artykuł jest dodany przez użytkownika którego nie lubimy.
@Skyworld: Tak, ale jest to różnica ilościowa, a nie jakościowa. Po prostu jedna metoda jest sprawniejsza od drugiej.
http://www.wykop.pl/wpis/16097095/tak-to-lament-ze-wypok-zalany-politycznym-gownem-a/
I dziękuję za Twoje jakże merytoryczne i potwierdzone argumentami uwagi, pięknie pokazałeś mi i wszystkim, jak się mylę co do Was.
@Emes91: Masz rację, tylko o tym gadali tak to nawet spoko ziomki. Nie to że takie urojenia się leczy czy coś.
Czyli rozumiem że jeśli paru zjebów zacznie mnie stalkować i zmawiać się w celu poniżania mnie i mojej
@Emes91: Tak było.
źródło: comment_2jrNZbGyRe5WzCbRMMK2gqnwwC5781Kq.jpg
Pobierz@geomag42: Sorry, nie jestem na tyle zapatrzonym w siebie bufonem, co by tworzyć tagi w takim stylu. Musiałeś pomylić mnie z korolukiem.
źródło: comment_EDVHO2fVwYOKi91ladcO7zQo59vuryiA.jpg
Pobierz