Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 181
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pertaseth: Możesz próbować, i tak odrzucają. Jedyne wyjątki jakie pamiętam to masowy spam pod programowaniem i cebuladeals gdzie nawet ban poleciał, ale jeżeli twój tag nie ma conajmniej 1000 subów to zapomnij. Niedługo mają wejść moderowane tagi zbliżone formą do subredditów na reddicie.
  • Odpowiedz
Robienie przeróbkowych zdjęć jego żony i życzenie mu śmierci to jest pół żart dla ciebie? Screeny ci dać czy zacytować?

@Skyworld: Możesz nawet oba - ale nie zmienisz tego, że to były prywatne konwersacje między znajomymi. Ocenianie tego na podstawie tych samych kryteriów, co publiczne wypowiedzi, jest wyjątkowo paskudne, bo przypuszczam, że Ty też byś się spocił, gdyby ktoś Ci przejrzał całą Twoją prywatną korespondencję w poszukiwaniu wszelkich niemiłych rzeczy,
  • Odpowiedz
@geomag42: Nie mam zamiaru niczego zgłaszać, zapytałem przez formularz, za miesiąc będę wiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A masowy spam podchodzi już właśnie pod spam/flood - to już coś innego. Jestem ciekaw ile im zajmie wprowadzenie tych tagów.
  • Odpowiedz
ziew. Tryhardujesz intelektualnie mocno, ale treści w tym mało.

@Dutch: Urocza projekcja. To Ty użyłeś w swoim poście dużo mądrych słów, za to żadnych argumentów. Całą Twoją odpowiedź można streścić do "nie masz racji!!1" i wyjdzie na to samo. Także tego.
  • Odpowiedz
@Emes91: Wspomnę tylko, iż twoje zarzuty, gdy kierowane są pod adresem bliżej niesprecyzowanej zbiorowości, są równie bezwartościowe, jak choćby zarzucanie wszystkim prawicowcom rasizmu. Wystarczyło mniej biadolenia, bowiem neuropa rzeczywiście żadną ostoją RiGCZu nie jest.
To natomiast, że ludzie uważają się za lepszych od innych, jak i to, że najczęściej nie mają ku temu podstaw, nie jest specjalnie odkrywczą myślą. Masz podobne przekonanie o samym sobie, co wyziera z twojego wpisu;
  • Odpowiedz
@geomag42: To trafi w gorące po pierwszym komentarzu. Do tego zaplusują go koledzy. Rano będę musiał obejrzeć komentarze na nowo
@Emes91:
"Powysyłaj to jego przełożonym będzie miał problemy"
"Uważaj żeby ciebie ktoś nie zakopał"
"On
  • Odpowiedz
A i skoro przy promowaniu wysokich standardów dyskusji jesteśmy - błagam, nie ma czegoś takiego jak merytoryka.

@PaskudnyStaryRon: Spodziewałem się tego, ale tyle już powtórzeń miałem w tym wpisie, że już chwyciłem się słów, które powinny istnieć, a nie istnieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pertaseth: Tym że przyjęło się że neuropa to lewica obyczajowa (bo tak jest najczęściej) a nazwanie kogoś lewakiem na wykopie to zaoranie go i spam plusów od kretynów. A "#4konserwy to przecież luźna grupa która jest łączona ideologicznie takie spoko ziomki" (rekt)
Często stosują podobne zagrywki przy zakopywaniu. I tu i tu znajdziesz też dużą grupę normalnych.
Na skrócie neuropa to lewica 4konserwy to prawica i konserwatyści.
  • Odpowiedz
Dlatego piszesz np o Gindenie czy wklejasz linki do postów niektórych użytkowników. Przestań robić k---e z logiki.

@Skyworld: No dopiero by tu był płacz, jakbym nie podał żadnych przykładów popierających moje wywody. Ale specjalnie podałem więcej niż jeden, żeby nie było, że tezy sobie wyciągam na jednostkowych przypadkach. I znaj proporcję, mocium Panie. Podaję kilka przykładów ze stajni czołowych przedstawicieli tagu, z czego jeden pełni ważną rolę przy blogu, który
  • Odpowiedz