Aktywne Wpisy

Panitsch +100
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz
Soothsayer +13
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Komentarz usunięty przez moderatora
@Skyworld: Możesz nawet oba - ale nie zmienisz tego, że to były prywatne konwersacje między znajomymi. Ocenianie tego na podstawie tych samych kryteriów, co publiczne wypowiedzi, jest wyjątkowo paskudne, bo przypuszczam, że Ty też byś się spocił, gdyby ktoś Ci przejrzał całą Twoją prywatną korespondencję w poszukiwaniu wszelkich niemiłych rzeczy,
A masowy spam podchodzi już właśnie pod spam/flood - to już coś innego. Jestem ciekaw ile im zajmie wprowadzenie tych tagów.
@Dutch: Urocza projekcja. To Ty użyłeś w swoim poście dużo mądrych słów, za to żadnych argumentów. Całą Twoją odpowiedź można streścić do "nie masz racji!!1" i wyjdzie na to samo. Także tego.
To natomiast, że ludzie uważają się za lepszych od innych, jak i to, że najczęściej nie mają ku temu podstaw, nie jest specjalnie odkrywczą myślą. Masz podobne przekonanie o samym sobie, co wyziera z twojego wpisu;
@Emes91:
"Powysyłaj to jego przełożonym będzie miał problemy"
"Uważaj żeby ciebie ktoś nie zakopał"
"On
@PaskudnyStaryRon: Spodziewałem się tego, ale tyle już powtórzeń miałem w tym wpisie, że już chwyciłem się słów, które powinny istnieć, a nie istnieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Często stosują podobne zagrywki przy zakopywaniu. I tu i tu znajdziesz też dużą grupę normalnych.
Na skrócie neuropa to lewica 4konserwy to prawica i konserwatyści.
@Skyworld: No dopiero by tu był płacz, jakbym nie podał żadnych przykładów popierających moje wywody. Ale specjalnie podałem więcej niż jeden, żeby nie było, że tezy sobie wyciągam na jednostkowych przypadkach. I znaj proporcję, mocium Panie. Podaję kilka przykładów ze stajni czołowych przedstawicieli tagu, z czego jeden pełni ważną rolę przy blogu, który