Wpis z mikrobloga

@AspolecznaWSieci: Przepraszam, że się wtrącam, ale zwyczaj nieodbierania połączeń od nieznanych numerów jest bardzo powszechny. Zwyczaj nie oddzwaniania na połączenia od nieznanych numerów jest nie tylko powszechny, ale również wskazany. Nie ma w tym nic dziwnego.

@Udyr_mozgu: Koleżko ja miałem kiedyś dość podobną akcję. Jakaś dziewczyna zaczęła do mnie pisać na Badoo i ogólnie od razu się otworzyła. Pisała mi o swoich problemach i nie tylko, był tylko
  • Odpowiedz
@kaarp: Jeśli podglądają, to nie ma w tym nic złego, moim zdaniem trochę przegryw, ale nikomu to na dłuższą metę nie szkodzi. Ale nie wyobrażam sobie pisania do osoby, której NIE ZNAM, ani która o moim istnieniu nie ma nawet pojęcia, z prośbą o numer telefonu (a więc prywatną informację) osoby, którą znam ledwo-ledwo. Nie widzisz tej subtelnej różnicy?
  • Odpowiedz
@Udyr_mozgu: tak czytam, komentarze tych wszystkich doradców i komentatorów i śmiać się mi się chce, sami upominacie opa jak powinien zrobić a nie potraficie nawet doczytać jego komentarzy na temat tej sytuacji, trochę #logikamirkow :P jak dla mnie laska przesadziła trochę i tyle z reakcją, niech nie zaczyna takich znajomości internetowych jak nie zdaje sobie sprawy, że na odległość różne wpadki mogą się zdarzyć
  • Odpowiedz
@kwasnydeszcz: To akurat jest dobra logika - nie chcesz gadać z jednym typem, a zapytanie nie boli... no dobra w tym wypadku trafił na idiotki... Jak ktoś pyta mojego znajomego o numer do mnie to albo odpowiada, że nie, albo, ze najpierw mnie zapyta czy może podać, a nie od razu bluzgi... Nie widzę nic złego w zapytaniu. Co to za społeczeństwo gdzie zwykłe, proste, kulturalne pytanie odbiera się jako
  • Odpowiedz
@Udyr_mozgu: Podstawowe pytanie - jak można przypadkowo usunąć konwersacje na fb ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) To nie jest rzecz którą się robi 1 kliknięciem, tylko trzeba potwierdzenia .(już pomijam celowość usuwania - ja mam wszystkie od początku fb)
  • Odpowiedz
Jak można być takim retardem umysłowym

@Udyr_mozgu: no właśnie się zastanawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak widać głupimi ruchami można przegrać nawet wygraną bitwę ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo o-------ś szajs pierwszorzędny i beka że tego nie rozumiesz
  • Odpowiedz