Aktywne Wpisy

MonazoPL +171
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +414
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Nie zadzwonił tylko zapytał na FB - mogła zignorować lub powiedzieć, normalnie jak człowiek "nie odpowiem, bo to jej prywatna sprawa", a nie bluzgać jak jakaś
Po drugie nie chciałem oddzwaniać na ten numer gdyż tak jak wspomniałem mógł on należeć do takiego gościa, z którym nie miałem zamiaru rozmawiać.
Nie mam przygód ze sprzedawcą .
Nie chciałem by mi podała numer do niej lecz tylko
Poza tym to miało być pierwsze spotkanie. Nic nie musi być zapięte na ostatni guzik, ale r------------e pierwszego spotkania przez takie głupoty (skasowanie rozmowy, nie odbieranie telefonu, nie oddzwanianie, tylko kombinowanie przez F) nie wróży najlepiej na przyszłość. Inaczej - to nie mógł być przypadek
Komentarz usunięty przez autora
#desperacjamotzno
Nigdzie nie napisał, że nie odbiera od NIKOGO telefonu, tylko od jednego nieznajomego numeru - przestań wpychać słowa w czyjeś usta żeby poprzeć swój nieistniejący
Komentarz usunięty przez autora
Wg utartego schematu:
- poznajecie się
- jest coraz lepiej
- pojawia się mikroproblem do rozwiązania jedną półminutową rozmową
- nikt nie wie dlaczego nie zachowujecie się racjonalnie i logicznie by
Nie znam udyra, ale ta dziewczyna też go nie znała. Przecież jeszcze się nie spotkali. Nie można liczyć na to, że ktoś Ci da 10 szans, bo po drodze masz
Nie uważam tego za wpadkę, miałem pewien problem i chciałem go rozwiązać, nie widze w tym nic złego, że sie kogoś skreśla za to, że odezwał się do drugiej osoby z jakimś pytaniem i to w
Tak się nie robi. Tyle w temacie.