Wpis z mikrobloga

@AspolecznaWSieci: Czytaj ze zrozumieniem...

Jaki normalny człowiek widząc numer telefonu dzwoni do obcych ludzi

Nie zadzwonił tylko zapytał na FB - mogła zignorować lub powiedzieć, normalnie jak człowiek "nie odpowiem, bo to jej prywatna sprawa", a nie bluzgać jak jakaś
  • Odpowiedz
@AspolecznaWSieci: Nie dzwoniłem do jej koleżanki, lecz napisałem do niej na fb wysyłając jej numer telefonu i pytając sie jej czy on nalezy do tamej dziewczyny, czy też nie, tyle.
Po drugie nie chciałem oddzwaniać na ten numer gdyż tak jak wspomniałem mógł on należeć do takiego gościa, z którym nie miałem zamiaru rozmawiać.
Nie mam przygód ze sprzedawcą .
Nie chciałem by mi podała numer do niej lecz tylko
  • Odpowiedz
@Udyr_mozgu: Nie chciałeś do kogoś się dodzwonić, więc nie odbierasz żadnych telefonów i nie oddzwaniasz do nikogo. Gratuluję. Jak długo będziesz się tak ukrywać? :D.

Poza tym to miało być pierwsze spotkanie. Nic nie musi być zapięte na ostatni guzik, ale r------------e pierwszego spotkania przez takie głupoty (skasowanie rozmowy, nie odbieranie telefonu, nie oddzwanianie, tylko kombinowanie przez F) nie wróży najlepiej na przyszłość. Inaczej - to nie mógł być przypadek
  • Odpowiedz
@AspolecznaWSieci:

Nie chciałeś do kogoś się dodzwonić, więc nie odbierasz żadnych telefonów i nie oddzwaniasz do nikogo. Gratuluję. Jak długo będziesz się tak ukrywać? :D.

Nigdzie nie napisał, że nie odbiera od NIKOGO telefonu, tylko od jednego nieznajomego numeru - przestań wpychać słowa w czyjeś usta żeby poprzeć swój nieistniejący
  • Odpowiedz
@Udyr_mozgu: Idealny scenariusz na beznadziejną komedie romantyczną.
Wg utartego schematu:
- poznajecie się
- jest coraz lepiej
- pojawia się mikroproblem do rozwiązania jedną półminutową rozmową
- nikt nie wie dlaczego nie zachowujecie się racjonalnie i logicznie by
  • Odpowiedz
@dwa_szopy: Really, jak ja od cholery z nią czasu przegadałem, albo byłem jej tamponem jak sie żaliła jak jej źle. Nie sądziłem, że właśnie taki mikroproblem będzie wstanie zrobić taką reakcje xD
  • Odpowiedz
@Ksionc-Tomasz: Napisałam, że nie odbiera telefonu od nikogo, bo nie chodziło o ten sam numer, tylko inny - a jedynie numer "z tej samej sieci". Podejrzewał, że koleś, żeby się z nim skontaktować wydzwania z innych numerów (imo lekka paranoja).
Nie znam udyra, ale ta dziewczyna też go nie znała. Przecież jeszcze się nie spotkali. Nie można liczyć na to, że ktoś Ci da 10 szans, bo po drodze masz
  • Odpowiedz
@AspolecznaWSieci: ale w ogóle czemu piszesz o jakichkolwiek szansach, nigdy nawet nie było tematu związku, chcielismy sie spotkać na kawe i pogadać, nie było planów wspólnych na życie na związek ani na podróż poślubną.
Nie uważam tego za wpadkę, miałem pewien problem i chciałem go rozwiązać, nie widze w tym nic złego, że sie kogoś skreśla za to, że odezwał się do drugiej osoby z jakimś pytaniem i to w
  • Odpowiedz
@Udyr_mozgu: Wciąż pozostaje ta sama kwestia - dziewczyna (albo ktoś inny) do Ciebie dzwoni, a Ty zamiast odebrać lub oddzwonić wybierasz najbardziej okrężną drogę (przez jej znajomych) i w dodatku naruszającą jej prywatność (ona może nie chcieć innych informować, że się z kimkolwiek umawiała).
Tak się nie robi. Tyle w temacie.
  • Odpowiedz