Wpis z mikrobloga

W tym momencie napisała nasza główna bohaterka, nasz podmiot liryczny pisząc "p----------o Cie, że piszesz do moich znajomych" no to próba trzecia wyjaśnienia sytuacji, którą skwitowała "blokuje cie"

@Udyr_mozgu: Tak bym to widział:
Saeglopur - > W tym momencie napisała nasza główna bohaterka, nasz podmiot liryczny p...
  • Odpowiedz
Wczujmy się w sytuację. Gada ze mną jakiś pasek, świetnie się dogadujemy przez FB czy jakieś coś. Wymieniamy się numerami. Ja do niej dzwonię, ona nie odbiera i pisze do mojego kumpla, czy to mój numer. Ja ją bluzgam i zamykam dobrze zapowiadającą się znajomość. Mimo, że przed chwilą sam dzwoniłem. Pytanie w jakiej sytuacji bym się tak zachował A) Gdybym tak jak wcześniej chciał poznać drugą osobę B) Być może chciałbym
  • Odpowiedz
@Udyr_mozgu: Widzę, że większość nie rozumie, że proste rozwiązanie nie było dla ciebie optymalne. Wybrałeś bezpieczną drogę dla siebie przy czym mogłeś ją narazić(pewnie chciała cię zachować w tajemnicy, a to może być zły znak). Powiedz jak tłumaczyłeś prośbę o potwierdzenie numeru? Dziwię się, że nie mogła ci tego potwierdzić, zresztą to się dużo łatwiej uzyskuje niż cały numer. Ja w zawodowym w życiu jak i prywatnym wiele razy uzyskiwałem
  • Odpowiedz
@straggler: bardzo standardowo, że jestem znajomym tej osoby i ta osoba dała mi do siebie numer, ale niefortunnie straciłem go, czy mogłabyś mi potwierdzić, lub zaprzeczyć, że xxx xxx xxx numer należy do niej?
  • Odpowiedz