Aktywne Wpisy

PanMaglev +247

BurningButter +25
Takiej 5 złotówki mi nie przyjęli w żabce. To jest jak normalne 5 zł i można tym płacić czy nie?
#numizmatyka #zabka
#numizmatyka #zabka
źródło: 1000000267
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000000267
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
O godzinie 16:30 skończyłem sobie release na produkcję, sprawdzałem na telefonie czy kurier dzwonił w sprawie dogadania godziny. O, dzwonił, trzy razy, o 16:05.
Oddzwaniam...
- Dzień dobry, nazywam się Gindę, dzwonię w sprawie paczki z komputerem...
- Tak, zostawiłem ją pod drzwiami. Dzwoniłem do sąsiadów, ale nikt nie chciał odebrać.
- Pan sobie żartuje, prawda? To jest jakiś bardzo głupi żart, tak?
- Nie, to normalna praktyka. Przykro mi, jeśli poczuł się pan urażony. Do widzenia.
Dzwonię do dziewczyny, by sprawdziła czy na klatce jest jakiś komputer - "nie jestem w domu, będę za 10 minut".
Dziesięć minut później dostałem telefon, że tak, był komputer, akurat kurier się wrócił (chyba zorientował się co o-----ł), podpisała odbiór, sprawdziła czy komputer nie jest nigdzie obity, nie był.
Sprawdzam tracking paczki:
Właśnie dzwonię złożyć skargę.
#dhl #kurier #morele #coolstory
@Ginden: Zjadł literkę, miało być KMIOTA
Komentarz usunięty przez moderatora
odkąd istnieje coś takiego jak paczkomat przestałem korzystać z kurierów. Poważnie, z kurierami jest czasem więcej j-----a niż nawet z pocztą polską, a to nie pasuje jemu, a to zostawi gdzieś w rowie itp. A do paczkomatu sobie podjadę jak wracam z uczelni, 5 minut roboty i paczka odebrana
jedyny kurier z którym nie mam problemów to k-ex, ale to dlatego że jeździ jakiś śmieszny ziomek i potrafi przywozić
Daj znać co Ci odpowiedzieli.
Mój zdecyduje czy cebulactwo obejrzy Euro bez dekodera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_113dp5EABGLigegkIpFntSlcBVCHpyqP.jpg
PobierzKmita to pewnie błędnie zapisany klienta.
@Ginden: a może miało być "kobita" ;)